1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчанка Ольга Зламан отримала державну відзнаку

Ковельчанка Ольга Зламан отримала державну відзнаку

22 вересня 2021 року відбулись урочисті збори з нагоди вітання волинян, чиї професійні досягнення відзначили на державному рівні. Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив державні нагрудні знаки, присвоєні Указом Президента України. Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Очільник Волині привітав учасників урочистих зборів із професійними здобутками, зазначивши, що в обраній справі вони найкращі.

- Сьогодні той день, коли вашу працю гідно оцінила вся країна. Від імені Президента України маю за честь вручити вам високі державні нагороди. Дякую за професіоналізм, за мужність, за терпіння. Ви заслуговуєте цих відзнак, – зазначив голова ОДА Юрій Погуляйко, вручаючи нагороди.


Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення обороноздатності, соціально-економічний, науково-технічний культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України нагороджено семеро волинян. З-поміж них - ковельчанка Зламан Ольга Георгіївна, старший майстер дільниці підприємства теплових мереж «Ковельтепло». Їй присвоєно звання «Заслужений працівник сфери послуг України».

#Ковельтепло

Коментарі

Читайте також

ПТМ «Ковельтепло» просить споживачів розрахуватися з боргами до 10 червня!

ПТМ «Ковельтепло» просить споживачів розрахуватися з боргами до 10 червня!
Заборгованість за опалення та гаряче водопостачання складає 23,9 млн. грн. Як наслідок – ускладнюється ситуація щодо розрахунків за енергоносії та із НАК «Нафтогаз України» за спожитий газ.