1. Головна
  2. Новини
  3. Теплове господарство Ковеля до опалювального сезону готове

Теплове господарство Ковеля до опалювального сезону готове

Про підготовку теплового господарства Ковеля до опалювального сезону поінформував директор ПТМ “Ковельтепло” Володимир Бойко під час оперативної наради у міськвиконкомі. Про це йдеться на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Він повідомив, що здійснено поточні ремонти 20 котелень, завершується реконструкція котельні по вул. Володимирській, 85. Саме на її модернізацію було спрямовано найбільше зусиль. Там встановлено три нові газові котли провідної європейської компанії з виробництва систем опалення «Viessmann», якими замінили старі - ДКВР, що відпрацювали свій ресурс, виробляючи тепло понад 40 років.

Аби попередити аварійні ситуації, відремонтовано проблемні ділянки трубопроводів, які могли б не витримали навантаження взимку, частину замінено. Мережі підготовлені теж повністю. Договір на постачання газу укладено, підприємством вчасно здійснюється передоплата.

Складною є ситуація із закупівлею дров, адже їх вартість на сьогодні є дуже високою. Зважаючи на це, за словами директора ПТМ “Ковельтепло”, тепер буває вигідніше, щоб котельні працювати на газу. Також великою залишається заборгованість населення. Нині вона становить 16 млн грн. Це на 2, 5 млн грн більше, ніж у цей час торік.

Втім, Володимир Бойко запевнив, що підприємство готове до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.


#ОпалювальнийСезон #Ковельтепло

Коментарі

Читайте також