1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Ковельський ЦНАП активно співпрацює з юстицією Волині для поліпшення рівня обслуговування громадян

Ковельський ЦНАП активно співпрацює з юстицією Волині для поліпшення рівня обслуговування громадян

З метою покращення взаємодії з Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ковельської міської ради та Головного територіального управління юстиції у Волинській області 5 вересня 2019 представником УДР ГТУЮ у Волинській області Володимиром Луньо проведено робочу зустріч із уповноваженою особою з питань прийому та видачі документів в сфері державної реєстрації громадських формувань Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ковельської міської ради Олексієм Горобцем.

У ході зустрічі розглянуто актуальні питання взаємодії при проведенні державної реєстрації створення та внесення змін до відомостей про громадські формування, зокрема, порядок роботи з уніфікованими електронними скриньками як засобами інформування в процесі надання послуг з державної реєстрації, застосування інформаційних та технологічних карток, підстави надання адміністративної послуги безкоштовно та з обов’язковою сплатою адміністративного збору, випадки та порядок видачі виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Під час проведення робочої зустрічі було проконсультовано громадянку, яка звернулася з питанням реєстрації громадської організації.

Також були обговорені і основні новації, які проводяться в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО" та "Чесна платіжка" Міністерством юстиції України та його територіальними підрозділами на місцях.


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

З початком нового навчального року юристи нагадують про відповідальність за вчинення булінгу

З початком нового навчального року юристи нагадують про відповідальність за вчинення булінгу
Юстиція Волині продовжує інформування школярів, батьків та педагогів щодо протидії цькуванню. Якщо Ваша дитина стала жертвою булінгу, звертайтеся за кваліфікованою правовою допомогою.

Що робити, якщо один з батьків не бажає платити аліменти на утримання дітей?

Що робити, якщо один з батьків не бажає платити аліменти на утримання дітей?
Найбільше у такому випадку страждають діти. Юстиція Волині у рамках проєкту “Я маю право” намагається відстояти права маленьких громадян хоча б на матеріальне забезпечення.