1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Молодіжний центр "Місто ідей" та Ковельська центральна районна бібліотека вітають ковельчан з Всесвітнім днем книги та авторського права

Молодіжний центр "Місто ідей" та Ковельська центральна районна бібліотека вітають ковельчан з Всесвітнім днем книги та авторського права

Всесвітній день книги та авторського права - це свято має на меті сприяти поширювати задоволення від книжкок і читання.

Щороку 23 квітня у всьому світі проводять святкування, мета яких — визнати чарівну силу книг, що є зв'язком між минулим і майбутнім, мостом між поколіннями та культурами.  

Читання — це не тільки прекрасний спосіб проведення дозвілля, а й відмінний інструмент для підтримки фізичного і психічного здоров’я.    

Тому сьогодні,  коли ми усі залишаємося вдома через пандемію COVID-19, варто подбати не лише про безпеку заради свого фізичного здоров'я, а й про активність роботи свого головного мозку, розвиток креативності та тренування пам'яті.

За час карантину перечитали уже усі книги вдома? Пропонуємо вам пройти спеціально розроблену для вас командою Молодіжного центру тематичну вікторину, в результаті якої ви отримаєте ідею для читання наступної книги від Ковельської центральної районної бібліотеки. 
Тут зібрані кілька примірників достойних уваги книг українських та зарубіжних видавців. 


</div>

#МістоІдей
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також