1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Розгляд звернень громадян в управлінні юстиції

Розгляд звернень громадян в управлінні юстиції

Друзі, сьогодні трішки статистики додамо у стрічку. Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів) за територіальною юрисдикцією Волинської області узагальнено інформацію щодо розгляду звернень та прийому громадян і народних депутатів України за 9 місяців 2020 року у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

Як вбачається із статистичних даних, за 9 місяців 2020 року до Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) за територіальною юрисдикцією Волинської області надійшло 368 звернень від громадян, за аналогічний період 2019 року — 406 звернень. Із зазначеної кількості звернень 260 (2019 — 278) заяв, 107 (2019 — 128) скарг, 1 пропозиція (2019 — 0).

Ольга Семенюк, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів)


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Як можна отримати послуги онлайн?

Як можна отримати послуги онлайн?
У період карантинних обмежень звернутися до відділів державної виконавчої служби можна через направлення заяв, скарг як у письмовому вигляді поштою, так і з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку, телефоном.