1. Головна
  2. Новини
  3. Декларацію та ліцензію з пожежної безпеки відтепер можна отримати онлайн

Декларацію та ліцензію з пожежної безпеки відтепер можна отримати онлайн

Державна служба України з надзвичайних ситуацій, наряду з іншими органами державної влади, робить комфортнішим життя людей і впроваджує електронні послуги. Отримати ліцензію з протипожежної діяльності або оформити декларацію пожежної безпеки можна просто онлайн (https://e-services.dsns.gov.ua).
Декларацію та ліцензію з пожежної безпеки відтепер можна отримати онлайн
Ці Е-послуги надаються через Інтернет, тож доступні з дому цілодобово та без вихідних.

З метою виконання схвалених Міністром внутрішніх справ України пріоритетних напрямків розвитку ДСНС щодо цифрової трансформації надання адміністративних послуг працівники Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області проводять роботу стосовно надання роз'яснень суб'єктам господарювання щодо можливості отримання адміністративних послуг в електронному вигляді про реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки та видачі ліцензій на проведення господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, переоформлення ліцензій, розширення та звуження ліцензіатом провадження виду господарської діяльності, анулювання ліцензій.

Поряд з цим проводиться спільна робота з працівниками ЦНАПів Ковельського району, щодо врегулювання роботи у цьому напрямку.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області
Декларацію та ліцензію з пожежної безпеки відтепер можна отримати онлайнДекларацію та ліцензію з пожежної безпеки відтепер можна отримати онлайнДекларацію та ліцензію з пожежної безпеки відтепер можна отримати онлайн

#Рятувальники

Коментарі

Читайте також

Щорічно 17 вересня відзначається професійне свято усіх людей мужніх професій - День рятівника

Щорічно 17 вересня відзначається професійне свято усіх людей мужніх професій - День рятівника
Природна чи виробнича катастрофа, терористичний акт чи будь-яка інша ситуація, що може забрати життя людей, підрозділи надзвичайників негайно вирушають на допомогу.