1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі продовжують висаджувати сакури

У Ковелі продовжують висаджувати сакури

На вулиці Незалежності висадили сакури. 17 саджанців сорту “Канзан” подарував місту підприємець, член виконавчого комітету Роман Дідицький. Про це написали на сторінці Ковельської міської ради у фейсбук.
У Ковелі продовжують висаджувати сакури
Тепер вони стануть гарним доповненням до відремонтованого тротуару. Будівельники теж фінішують з роботами на цьому відрізку. Йдеться про частину центральної вулиці Ковеля – від Олени Пчілки до Івасюка.

Власник мережі “Classic” розпочав висадку сакур кілька років тому. Завдяки йому вони вже ростуть на вулицях Незалежності, Павлова, бульварі Лесі Українки та в парку Тараса Шевченка.
У Ковелі продовжують висаджувати сакури
“З перших днів війни команда мережі “Classic” дуже багато допомагає Збройним силам України. Разом з тим, вони не забувають і про наше місто та продовжують вкладати власні кошти в інфраструктуру, озеленення. Дуже вдячний Роману Дідицькому за його ініціативу, хороші справи. Нехай усе добро повертається йому сторицею ”, – зазначає міський голова Ігор Чайка.

У Ковелі продовжують висаджувати сакури
А мрія Романа про місто сакур уже стає реальністю. Ковель усе більше асоціюється з цими декоративними деревами, які дуже скоро порадують нас своїм цвітом.


#Великдень #РемонтДороги #Благоустрій

Коментарі

Читайте також

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням!
Нехай Господь дасть сили усім нам пережити важкі часи, мудрості - для єднання заради майбутнього. І нехай у ньому не буде місця хворобам і ворожнечі. Бажаємо усім міцності духу, сердечного тепла, пасхальної радості, здоров’я, миру і душевного спокою!