1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі ще 12 учасникам АТО та родинам померлих бійців виділено земельні ділянки

У Ковелі ще 12 учасникам АТО та родинам померлих бійців виділено земельні ділянки

Одним із видів соціальної підтримки учасників антитерористичної операції є виділення їм земельних ділянок. У Ковелі активно ведеться робота у цьому напрямку. Інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.

Під головуванням депутата міської ради Анатолія Кислюка відбулось чергове засідання комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого.

Розглято 12 заяв громадян про включення до єдиного реєстру учасників АТО щодо надання земельних ділянок у порядку безоплатної їх приватизації для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Також комісія включила до позачергового єдиного реєстру матір померлого учасника бойових дій в зоні АТО Олега Вишневського - Людмилу.

Враховуючи рішення міської ради №36/51 від 26.04.2018 року «Про затвердження змін до детального плану території кварталу житлової забудови по вул. Володимира Кияна» (колишнє військове містечко), комісія зарезервувала там земельні ділянки для учасників АТО, яким було дано дозвіл на розроблення проекту землеустрою.

Серед тих, хто отримав земельні ділянки - дружини померлих учасників бойових дій Ігоря Кірєєва - Світлана, та Олега Вишневського – Інна, а також їх надано семи учасникам АТО, які мають інвалідність.

У цьому ж районі буде зарезервовано наділ для Редькович Ольги Георгіївни, яка проживає в с.Майдан Ковельського району, як матері померлого учасника АТО.

Варто сказати, що з грудня 2014 року і до сьогодні у Ковелі було надано 313 земельних ділянок учсаникам АТО та членам сімей загиблих воїнів.

На сьогодні в єдиному реєстрі учасників АТО на отримання земельних ділянок перебуває 310 ковельчан та 73 мешканці інших населених пунктів, які звернулися із заявами в Ковельську міську раду. Крім того, у пільговій черзі зареєстровано 25 осіб з сімей загиблих, інвалідів війни та один учасник АТО, відзначений державною нагородою. Ці ковельчани мають позачергове право на отримання земельних ділянок для житлового будівництва в місті.


#ДопомогаАТО #Депутати

Коментарі

Читайте також

Двом кооперативам учасників АТО виділені земельні ділянки для будівництва багатоквартирних житлових будинків у Ковелі

Двом кооперативам учасників АТО виділені земельні ділянки для будівництва багатоквартирних житлових будинків у Ковелі
Депутати підтримали проект рішення, автором якого є фракція «Батьківщина». Проте, не обійшлося без суперечок. Чому сперечалися представники різних політичних сил?