1. Головна
  2. Новини
  3. 2 липня стартувала реєстрація електронних кабінетів на вступну кампанію-2018

2 липня стартувала реєстрація електронних кабінетів на вступну кампанію-2018

Міністерство освіти і науки України заявило, що з 2 липня почалася реєстрація електронних кабінетів вступників, яка триватиме до 18:00 25 липня. Про це повідомила прес-служба МОН, передає УНН.

“Сьогодні, 2 липня 2018 року, почалася реєстрація електронних кабінетів вступників — вона буде відкрита до 18:00 25 липня. З 12 липня через кабінети можна буде подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18:00 26 липня”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, цього року заяви в електронній формі мають подавати вступники на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування, а також молодшого спеціаліста на базі 11 класів.

На сторінці реєстрації наголошується, що всі електронні кабінети, створені в 2016-2017 роках, видалені. Тож якщо вступник раніше вже реєстрував кабінет, але цього року планує вступати знову, то йому потрібно заново пройти процедуру реєстрації.

Так само з системи були видалені всі тестові кабінети, які створювалися 25 і 26 червня. За ці дні було зареєстровано майже 1300 тестових електронних кабінетів.

Крім цього, вступник має самостійно розраховувати середній бал атестата. Він обчислюється за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин. З цією метою на сайті було створено онлайн-калькулятор.

Також, як зазначають у МОН, з 25 червня для вступників працюють гарячі телефонні лінії та приймальня громадян.


#Освіта

Коментарі

Читайте також

Ковельчани успішно виступили на обласному туристсько-краєзнавчому зльоті

Ковельчани успішно виступили на обласному туристсько-краєзнавчому зльоті
Діти взяли участь в естафеті зі спортивного орієнтування, водного та велосипедного туризму, пройшли контрольно-туристичний маршрут та показали свою вправність у техніці пішохідного туризму.