1. Головна
  2. Новини
  3. Кращі підприємці Ковельщини отримали відзнаки від служби зайнятості

Кращі підприємці Ковельщини отримали відзнаки від служби зайнятості

Із кожним роком зростає роль, а відповідно й авторитет, підприємців в економічному та суспільному житті громади. Вони є основною рушійною силою розвитку ринку праці, найважливішими партнерами служби зайнятості у забезпеченні безробітних роботою. Малий бізнес насичує ринок товарами та послугами, слугує джерелом суттєвого наповнення місцевого бюджету для вирішення низки питань у життєдіяльності лікарень, садочків, освітніх закладів та інших об’єктів соціально-культурного призначення.

Підприємці мають значний вплив на рішення, які приймають органи місцевого самоврядування, завжди охоче долучаються до проведення різних масштабних заходів.
Працю цих активних людей в Україні вшановують у першу неділю вересня. Традиційно з цієї нагоди відбуваються урочистості. Повідомляє Ковельський центр розвитку підприємництва.

У Ковельській райдержадміністрації відбулась офіційна та водночас передсвяткова зустріч з підприємцями Ковельсьщини. Слова привітань звучали від голови Ковельської райдержадміністрації Віктора Козака, голови районної ради Андрія Броїла та директора Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігоря Приймака.

За доброю традицію, за вагомий особистий внесок у реалізацію програм соціально – економічного розвитку Ковельщини учасників зібрання було народжено відзнаками Ковельської райдержадміністрації, Ковельської районної ради.

Найбільш успішним бізнесменам, зокрема Людмилі Смушок, Олександру Примачику, Орисі Зиковій вручив подяки від служби зайнятості директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак.


#ЦентрЗайнятості #Підприємці

Коментарі

Читайте також