1. Головна
  2. Новини
  3. Сьогодні у ковельських школах пролунав перший дзвоник ФОТО

Сьогодні у ковельських школах пролунав перший дзвоник ФОТО

Сьогодні у Ковелі стартував новий навчальний рік. У всіх школах відбулись урочисті лінійки. Цьогоріч у нашому місті за парти сяде 9560 учнів, з них - 1131 першокласник. Повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Багатим на добрі емоції видався Перший дзвоник для учнів, вчителів та батьків ЗОШ №12. Це свято якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Після літніх канікул подвір’я закладу знову ожило, загомоніло. Життя тут завирувало: зустрілися друзі, однокласники, усі діляться враженнями, спогадами, будують плани на майбутнє. Це день - нових надій і несподіваних зустрічей.

Зі святом велику родину ЗОШ №12 приїхав привітати міський голова Олег Кіндер. Він побажав усім миру, благополуччя, удачі та натхнення і закликав юних ковельчан бути патріотами своєї держави. Адже завдання нинішніх школярів навчатись успішно, аби збудувати країну із європейським рівнем життя.

Також Олег Олексійович подякував педагогічному колективу, батькам за хорошу підготовку закладу до нового навчального року.

Найбільше уваги сьогодні першокласникам. Цьогоріч 140 хлопчиків та дівчаток вперше прийшли у ЗОШ №12. А загалом 1023 учні здобуватимуть знання у цій школі.

Дебютним видався цей перший навчальний день і для Ігоря Щура на посаді директора закладу. Він щиро подякував своєму попереднику Сергію Швораку за ті напрацювання, які є у дванадцятій школі, за те, що вдалось сформувати чудовий колектив професіоналів та запевнив, що і надалі він докладе максимум зусиль, аби примножити славні здобутки.

Особливої врочистості святу додав виступ першокласників. За промовами маленьких школяриків уважно стежили старшокласники, але особливо хвилювались батьки, дідусі та бабусі.

За традицією одинадцятикласники прийняли своїх молодших друзів у шкільну родину, зачитавши їм свою настанову.

І ось наступила урочиста мить – учень випускного класу Андрій Артемук та новачок у “країні знань” Божена Кисляк дають перший дзвінок. Новий навчальний рік розпочався...

Після лінійки міський голова Олег Кіндер оглянув навчальний заклад, поспілкувався з колективом та запевнив, що і надалі вони можуть розраховувати на розуміння та підтримку місцевої влади.

Представники міської влади сьогодні взяли участь в урочистих заходах з нагоди Першого дзвоника. Зокрема, секретар міської ради Віра Федосюк завітала в ЗОШ №7.

Радість свята з колективом НВК№11 розділив перший заступник міського голови Михайло Гетьман. Керівництво, педагогів та учнівську молодь ЗОШ №10 вітав заступник міського голови Андрій Товстига. Вдалого нового навчального року побажав учасникам урочистостей, які відбулися у ЗОШ №1, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Бойко.

З новим навчальним роком! З новими успіхами і досягненнями!



#Освіта

Коментарі

Читайте також

Майже 6 млн. грн. використано з міського бюджету на ремонти шкіл та садків Ковеля цього року

Майже 6 млн. грн. використано з міського бюджету на ремонти шкіл та садків Ковеля цього року
Міський голова Олег Кіндер подякував колективам освітніх закладів та батькам за підтримку й допомогу у підготовці навчальних закладів міста до нового навчального року.