1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі дітей загиблих та поранених учасників АТО безкоштовно навчають англійській мові

У Ковелі дітей загиблих та поранених учасників АТО безкоштовно навчають англійській мові

Вже четвертий рік поспіль в Ковелі діти Героїв АТО мають можливість безкоштовно вивчати англійську мову в одній з найкращих волинських приватних шкіл EuroFuture (Євроф’юче). Це стало можливим завдяки дружбі Ангеліни Балкан з Брюгге (Бельгія) і Наталі Попової з Києва (Україна). Вони разом допомагають волинським військовим та їх сім'ям з перших днів війни. Йдеться на сторінці ГО "Велика Ідея" у Фейсбук.

Під час щорічних зборів, які відбулися днями в Ковелі в приміщенні EuroFuture High School, викладачі вирішили перевірити рівень знань дітей та провели вікторину англійською мовою. Умова була така – якщо діти відповідають, вони не лише дізнаються новини щодо участі у проекті, але й отримують брендову ручку та Євробук (особливий зошит формату А4 в якому діти працюють протягом року у школі англійської). У результаті не лише діти гарно відповіли на усі запитання, але й вдало були протестовані батьки.

З привітальним словом до батьків звернулася Людмила Зубарєва – голова громадської організації "Велика Ідея", та координатор даного проекту. Вона подякувала батькам за старанних дітей та передала вітання від Наталії Попової та Ангеліни Балкан, які не змогли бути присутніми на події.

Нагадаємо, що цього року безкоштовно вивчатимуть англійську 13 дітей. Серед них 10 учасників продовжують навчатися з минулого року; 3 учасників (діти загиблих), за рішенням Ангеліни Балкан та Наталії Попової приєднуються до проекту з цього року.

ДОВІДКОВО
Проект «Англійська для дітей Героїв» народився в Ковельському центрі допомоги 51 ОМБР 3 роки тому для дітей Ковельських загиблих і поранених Героїв АТО, дітей волонтерів. Умова безкоштовного навчання – особиста зацікавленість, старанність, вмотивованість і результати дитини.

2015 рік - навчалися 17 дітей
2016 рік - навчалися 14 дітей
2017 рік - навчалися 11 дітей
2018 рік – навчатимуться 13 дітей

Головний спонсор проекту – Агеліна Балкан з Бельгії.
Координатори проекту від України - Попова Наталія, Зубарєва Людмила.
Підбір групи і школи - Зубарєва Людмила.
Відповідальні особа від школи – директори Інна та Павло Поліщуки.
Саме завдяки спільній праці цих людей Проект триває вже четвертий рік.
ГО "Велика ідея" вітає батьків та дітей з продовженням безоплатного навчання в EuroFuture - центрі англійської мови!


#ДопомогаАТО #EuroFuture #Освіта #ВеликаІдея #Благодійність #НаталіяПопова

Коментарі

Читайте також