1. Головна
  2. Новини
  3. Перша гра на виїзді юних ковельських футболістів: перемога у трьох матчах з рахунками: 2:0, 6:0, 7:0

Перша гра на виїзді юних ковельських футболістів: перемога у трьох матчах з рахунками: 2:0, 6:0, 7:0

Вихованці ФЦ «Ковель-Волинь» відвідали футбольний турнір «Universal Cup» та повернулись із перемогою. Повідомляє прес-служба ФЦ «Ковель-Волинь».

На базі луцької гімназії № 14 Футбольний Клуб «Універсал» вперше організував дитячий футбольний турнір «Universal Cup» для дітей 2010-2011 р.н. та 2012-2013 р.н.

Учасниками від ФЦ «Ковель-Волинь» стали вихованці Віктора Романчука. Нашим дітям вдалося виграти у трьох матчах з рахунками: 2:0, 6:0, 7:0 та у підсумку здобути переможне перше місце.

Для команди 2010 р.н. це була перша поїздка та перша гра поза рідним містом. Між матчами організаторами було проведено конкурси: жонглювання та удари на точність.

Богдан Грабовець – вихованець ФЦ «Ковель-Волинь» здобув перемогу в конкурсі на точність та отримав приз від організаторів. Кращим гравцем турніру став наш Тарас Шиманський.

За словами тренера діти продемонстрували яскраву гру, показали справжній атакувальний та технічний футбол. Вболівальникам, а особливо батькам, дуже сподобалось.

ФЦ «Ковель-Волинь» дякує організаторам за запрошення та високий рівень проведення дитячого футбольного турніру.



#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

"Інвестиції, які робить Ковель у спортивну інфраструктуру міста, виправдовують себе на всі 100%", - ФЦ «Ковель-Волинь»

"Інвестиції, які робить Ковель у спортивну інфраструктуру міста, виправдовують себе на всі 100%", - ФЦ «Ковель-Волинь»
На території ковельського міського центру «Спорт для всіх» відбувся Міжнародний турнір серед юнаків 2006–2007 р.н., в якому взяли участь 8 команд з України та Польщі.

Офіційна заява ковельських фанатів щодо подій під час та після матчу за Суперкубок Волині

Офіційна заява ковельських фанатів щодо подій під час та після матчу за Суперкубок Волині
24 серпня між вболівальниками двох команд сталися сутички. Федерація футболу Волині вирішила оштрафувати ФЦ «Ковель-Волинь» на 25 тис. грн. Ковельчани стверджують, що їх спровокували.