1. Головна
  2. Новини
  3. 16 жовтня у Ковелі відбудеться зустріч з бійцем-добровольцем, волонтером, автором і виконавцем пісень, народжених в боях за Україну

16 жовтня у Ковелі відбудеться зустріч з бійцем-добровольцем, волонтером, автором і виконавцем пісень, народжених в боях за Україну

«Мій другий фронт – це Правди Слово» - під такою назвою у Ковельській центральній районній бібілотеці відбудеться зустріч з Юрієм Щербиком. У виконанні автора звучатимуть поезії та пісні, народжені в боях за Україну.

Юрій Щербик – воїн ЗСУ, учасник російсько-української війни, волонтер, автор-виконавець, лауреат багатьох фестивалів авторської та патріотичної пісні.

Ковельська центральна районна бібілотека запрошує всіх, кого хвилює правдиве українське слово, на зустріч, яка відбудеться 16 жовтня о 13.00.

Про автора:


У 2014 – 2015 р.р. Ю.Щербик – воїн ЗСУ, учасник АТО.
У 2016 році видає першу збірку віршів «Небо Донбасу».
2017 р. – вийшла з друку збірка «На лінії невидимих фронтів».

Паралельно займається волонтерством та творчою діяльністю. Як автор-виконавець
стає учасником та лауреатом багатьох фестивалів авторської та патріотичної пісні. Найвідоміші: «Оберіг» 2017р. м.Луцьк. «Пісні народжені в АТО» 2017 р. м.Дніпро.
2018-тий рік – знову воїн ЗСУ.
***
Восени 2014-го року він пішов добровольцем у зону АТО, де служив у 72-й окремій механізованій бригаді. Будучи на Сході, Юрій Щербик захопився мистецтвом фотографії. Найбільше йому подобалося знімати небо Донбасу. Свої емоції та переживання митець виливав у віршах, які публікував у соцмережах.

Варто зазначити, що у своїх віршах такі слова, як: росія, москва, кремль, путін… похідні від них та інші, які мають відношення до «старшого брата» автор пише з малої літери не помилково, а ПРИНЦИПОВО.

#Бібліотека #Дозвілля #ДопомогаАТО

Коментарі

Читайте також

Творчість наших земляків - у мережі Інтернет

Творчість наших земляків - у мережі Інтернет
Ніна Горик, Іван Оринчак, Георгій Ідрісов, Віра Семеній та Анатолій Семенюк - місцеві автори, з творчістю яких можна ознайомитись на сайті Ковельської центральної бібліотеки.

Книги Олега Сенцова, Кузьми Скрябіна та інших відомих авторів поповнили фонди Ковельської центральної районної бібліотеки

Книги Олега Сенцова, Кузьми Скрябіна та інших відомих авторів поповнили фонди Ковельської центральної районної бібліотеки
Історія та сучасність, правда та вигадки, людські долі, роздуми, подорожі. У розмаїтті жанрів, стилів, тематики нових україномовних видань кожен знайде, що почитати.