1. Головна
  2. Новини
  3. Вулички Ковеля столітньої давнини ФОТО

Вулички Ковеля столітньої давнини ФОТО

На онлайн аукціонах постійно з’являються нові фото та світлини, які дозволяють глянути на міста та села Волині під іншим кутом, як то кажуть, очима його мешканців 100 років тому.

Інформаційне агентство ВолиньPost ділитиься із читачами цікавими видами міста Ковеля, на яких можна побачити не центральні доглянуті вулиці, а життя мешканців міста, яким воно було в реальності на початку ХХ століття. Кожне фото передає атмосферу тогочасного міста та ковельчан, які тоді у ньому проживали.

Історія Ковеля з кожним роком викликає неабияку цікавість у істориків та краєзнавців, адже в місті ще є що досліджувати і відкривати нові невідомі сторінки.

До слова, 18 жовтня 2018 року в Ковелі, в народному домі «Просвіта» відбудеться Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Ковель і Ковельщина в українській та європейській історії», присвячена 27-й річниці Незалежності України, 100-річчю Української революції та 500-річчю надання Ковелю Магдебурзького права.

Кому цікава історія Ковеля, може відвідати конференцію і почути щось нове про одне з найбільших міст на Волині.


Джерело фото: https://www.delcampe.net

Тетяна Яцечко-Блаженко


#ІсторіяКовеля

Коментарі

Читайте також

«Погляд молоді на місто»: Ковель та його мешканці в об'єктиві фотокамер та у розповідях юних журналістів ФОТО

«Погляд молоді на місто»: Ковель та його мешканці в об'єктиві фотокамер та у розповідях юних журналістів ФОТО
Відбулась презентація робіт учасників проекту, які засвідчили, що Ковель - місто творчих людей, відомих спортсменів та цікавого історичного минулого.