1. Головна
  2. Новини
  3. Пісні, народжені в боях за Україну: у Ковелі відбулась зустріч з Юрієм Щербиком

Пісні, народжені в боях за Україну: у Ковелі відбулась зустріч з Юрієм Щербиком

«Мій другий фронт – це Правди Слово» - під такою назвою у Ковельській центральній районній бібілотеці відбуласься зустріч з Юрієм Щербиком, воїном ЗСУ, волонтером, поетом, автором зворушливої музичної сторінки в історії сучасної визвольної війни. Справжнім святом патріотичної пісні став для відвідувачів його виступ. У виконанні автора звучали поезії та пісні, народжені в боях за Україну.

У двох збірках його поезій, які швидко розлетілись Україною, сконцентровано біль пережитих втрат і радість за тих, хто вижив у вогненному пеклі, і залишився Людиною. У його віршах, які стали піснями, – роздуми над долею країни. І, попри все пережите на війні, вони оптимістичні.

Напевне тому, що на своїх фронтових і життєвих дорогах Юрій зустрічає багато порядних, неймовірно гарних людей, які спільними зусиллями, самовідданою працею і любов’ю тримають на собі українське небо.

Коли стихли останні акорди поетової гітари, присутнім – молоді, людям зрілого віку, не хотілось розходитись. Зворушені щирим, чесним, мужнім і мудрим Словом, яке наближає день нашої Перемоги, гості бібліотеки сподіваються на нові зустрічі і нові книги від автора - Юрія Щербика.


Джерело - сайт Ковельської центральної районної бібліотеки

#Бібліотека #Дозвілля #ДопомогаАТО

Коментарі

Читайте також

16 жовтня у Ковелі відбудеться зустріч з бійцем-добровольцем, волонтером, автором і виконавцем пісень, народжених в боях за Україну

16 жовтня у Ковелі відбудеться зустріч з бійцем-добровольцем, волонтером, автором і виконавцем пісень, народжених в боях за Україну
Гостем Ковельської центральної районної бібліотеки буде відомий волинський бард, учасник АТО Юрій Щербик, який є лауреатом фестивалів авторської та патріотичної пісні.

Творчість наших земляків - у мережі Інтернет

Творчість наших земляків - у мережі Інтернет
Ніна Горик, Іван Оринчак, Георгій Ідрісов, Віра Семеній та Анатолій Семенюк - місцеві автори, з творчістю яких можна ознайомитись на сайті Ковельської центральної бібліотеки.