1. Головна
  2. Новини
  3. КовельPost вітає з Днем автомобіліста і дорожника

КовельPost вітає з Днем автомобіліста і дорожника

Дорогі працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!

Автомобіль давно перестав бути предметом розкоші, а перейшов у розряд необхідного у щоденному житті засобу пересування. А професія водія стала однією з найпоширеніших в Україні. З кожним роком збільшується кількість автомобілів, а отже і водіїв. Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Проте важливою складовою безпеки на дорозі для усіх учасників руху є справжній професіонал за кермом, а не просто власник водійського посвідчення.

Вітаємо усіх, чиє життя пов'язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом. Свято - це ще один привід висловити вдячність за вашу працю.

Бажаємо миру, щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть Вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя і ніколи не ставайте учасниками дорожньо-транспортних пригод!

З повагою –
КовельPost


#КовельПост

Коментарі

Читайте також

Читайте КовельPost у Telegram

Читайте КовельPost у Telegram
Підписуйтесь на канал та дізнавайтесь першими новини свого міста. Стрічка новин - у месенджері Telegram за адресою: https://t.me/KovelPost