1. Головна
  2. Новини
  3. У мережі з'явився сайт безкоштовних оголошень міста Ковеля - KovelX

У мережі з'явився сайт безкоштовних оголошень міста Ковеля - KovelX

Днями у мережі Інтернет з'явився сервіс безкоштовних оголошень міста Ковеля - KovelX. Тут Ви знайдете все, що шукали – від покупки квартири до цвяшка.

Купівля та продаж нових та вживаних товарів, автомобілів, меблів, косметики, одягу, домашніх тварин, пропозиції роботи для представників різних професій, оренда та продаж квартир у Ковелі. Усе це і багато іншого - на ресурсі KovelX.

Завжди свіжі та актуальні оголошення, які гарантують найширше охоплення аудиторії для продавця і найвичерпнішу інформацію для покупця. Щодня до Вашої уваги пропозиції товарів та послуг.

Зауважимо, що останні десять оголошень, завантажених на KovelX, будуть відображатися на сторінці нашого сайту - КовельРost. Це значно розширює аудиторію корисувачів, а відтак - зростає можливість якнайшвидшого продажу товарів та послуг.

Ознайомитись з правилами публікації оголошень на сайті KovelX.

Перейти на сайт безкоштовних оголошень: https://kovelx.com/


#КовельПост

Коментарі

Читайте також

Читайте КовельPost у Telegram

Читайте КовельPost у Telegram
Підписуйтесь на канал та дізнавайтесь першими новини свого міста. Стрічка новин - у месенджері Telegram за адресою: https://t.me/KovelPost

КовельPost вітає ковельчан з Днем знань!

КовельPost вітає ковельчан з Днем знань!
Цей вересневий день щороку об'єднує нашу громаду, бо наповнюється мелодійними звуками шкільного дзвоника. Найщиріші побажання школярам, педагогам, батькам.