1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі змагалися спортсмени з особливими потребами

У Ковелі змагалися спортсмени з особливими потребами

Минулої суботи в спортивному залі ЗОШ № 7 відбулись змагання серед спортсменів з інвалідністю «На крилах мрії і надії». Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Зі словами вітань, підтримки, захоплення і найкращих побажань до учасників звернулися: заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради Ігор Семенюк, депутат Ковельської районної ради Георгій Корнієвський, депутат Ковельської міської ради, директор ЗОШ № 7 Валерій Кубай, голова Волинської обласної організації ВОІ «Союз організацій інвалідів України» Павло Денесюк, представник Благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Наталія Остапенко, голова Ковельського міського осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Світлана Печенюк та головний суддя, заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Василь Шевчук.

Ігор Прокопів вручив подяки міського голови за активну громадську роботу, відстоювання інтересів ковельчан з обмеженими фізичними можливостями представникам Ковельського осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Сергію Мончуку, Світлані Печенюк та Миколі Шафеті.

Представники колективу ГО «Добродія в дії» поздоровили свого керівника, одного із засновників змагань з боча Володимира Кравчука з днем народженням.

Додало позитиву присутнім й музичне вітання від Анни Гуменюк та циркове яскраве шоу у виконанні фокусника-ілюзіоніста Миколи Канца. Після цього розпочались змагання з боча, дартсу та кеглів.

38 спортсменів з інвалідністю з Луцька, Ковеля, Ківерців, Ратного, Маневич, Горохова, Рожищ, Голоб, Білина, Погиньок виборювали перемогу у безкомпромісній, цікавій боротьбі у своїх категоріях.

Всі учасники отримали грамоти та подарунки, а призери й переможці наророджені також медалями. Щира подяка організаторам, спонсорам та меценатам спортивного заходу.

Відділ молоді, фізичної культури та спорту



#Боча #Спорт #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

Ковельчанин Олександр Дудка переміг у відкритому чемпіонаті Рівненської області з гри боча серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату

Ковельчанин Олександр Дудка переміг у відкритому чемпіонаті Рівненської області з гри боча серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату
Представники ГО «Добродія в дії» дякують усім, хто допомагає людям з обмеженими фізичними можливостями подорожувати та брати участь у різноманітних змаганнях.