1. Головна
  2. Новини
  3. У ковельчанки шахраї вкрали з рахунка майже 70 тисяч гривень

У ковельчанки шахраї вкрали з рахунка майже 70 тисяч гривень

І вкотре на «гачок» до псевдопрацівника оператора мобільного зв’язку потрапила жителька міста Ковеля, - повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.

У телефонному режимі спритник представився працівником мобільної мережі та повідомив, що на даний номер нараховані бонуси і для їх активування власниці потрібно сказати цифри, що прийдуть в СМС-повідомленні на її телефон.

Не розібравшись зі змістом СМС-повідомлення, жінка у телефонному режимі назвала коди входу в систему онлайн–банкінгу, тим часом зловмисник перевів на незнайомий рахунок майже 70 тисяч гривень.

Поліція застерігає:

не здійснюйте платіжні операції, які Вам не зрозумілі, не дійте за інструкціями незнайомих осіб, які намагаються в цьому допомогти. Ніколи не називайте незнайомцям свої особисті дані, номери карткових рахунків та пін-код.



#Шахрайство #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Шахраї активізувалися: минулої доби поліція зареєструвала шість повідомлень. Зокрема і у Ковелі

Шахраї активізувалися: минулої доби поліція зареєструвала шість повідомлень. Зокрема і у Ковелі
Під приводом купівлі товарів і техніки через мережу Інтернет шахраї ошукали громадян на понад 50 тисяч гривень. Звернення надійшли до Ковельського, Любомльського, Камінь-Каширського та Луцького відділу поліції.