1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі завершився Всеукраїнський турнір з футболу серед дітей 2011 та 2012 років народження ФОТО

У Ковелі завершився Всеукраїнський турнір з футболу серед дітей 2011 та 2012 років народження ФОТО

Футбольні матчі Всеукраїнського турніру з футболу серед дітей відбувалися 2 та 3 березня в приміщенні КДЮСШ ім. Є. Кондратовича. Повідомляє прес-служба ФЦ «Ковель-Волинь».

До Ковеля завітали команди «Універсал» з міста Луцька, ФК «Львів», ФК «Спарта» з міста Київ, ДЮФК «Тайм» з міста Ковель; вихованці Футбольного Центру були представлені чотирма командами: ФЦ «Ковель-Волинь», «ДЮСШ Ковель», «Ковель-2» та «Спорт для всіх».

За результатами дводенних змагань перемогу здобула команда з міста Лева – ФК «Львів». На другому місці закріпилися дітки ФЦ «Ковель-Волинь. Бронзовими призерами змагань стали юнаки ФК «Універсал».

- Четверта позиція – ДЮФК «Тайм».
- П'яте місце за командою ковельчан «Спорт для всіх».
- На шостій сходинці – «ДЮСШ Ковель».
- На сьомому місці опинилися хлопчаки «Ковель-2».
- Восьме місце посіли гості з Києва – ФК «Спарта».

Кращих учасників змагань організатори відзначили індивідуальними нагородами. Так, Артем Голубовський, гравець ФЦ «Ковель-Волинь», виборов звання кращого нападаючого. Вихованця ДЮФК «Тайм» Максима Пєстова визнали кращим захисником. У номінації «кращий воротар змагань» відзнаку отримав голкіпер ФК «Львів» – Володимир Кузбит. Лук'яна Поліщука (вихованець ФК «Універсал») організатори визнали кращим гравцем турніру.

ФЦ «Ковель-Волинь» щиро дякує командам та їх тренерам, котрі приєдналися до участі у Всеукраїнському турнірі з футболу, дякуємо вболівальникам за підтримку своїх фаворитів, а також висловлюємо щиру вдячність Ковельському МЦФЗН «Спорт для всіх» за допомогу в організації.


#ФЦКовельВолинь #Футбол

Коментарі

Читайте також

Оприлюднили результати першого дня Всеукраїнського турніру з футболу серед дітей

Оприлюднили результати першого дня Всеукраїнського турніру з футболу серед дітей
У Ковельській комплексній ДЮСШ імені Євгена Кондратовича тривають змагання серед юнацьких команд. Організатори: МЦ «Спорт для всіх» та ФЦ «Ковель-Волинь» за підтримки Ковельської міської ради.

Вболівальників запрошують на спортивне свято - всеукраїнський фестиваль з міні-футболу серед юнацьких команд

Вболівальників запрошують на спортивне свято - всеукраїнський фестиваль з міні-футболу серед юнацьких команд
Він триватиме 2 та 3 березня у комплексній ДЮСШ імені Є. Кондратовича. На переможців та призерів чекають медалі та кубки. Відзнаки отримають і кращі гравці.