1. Головна
  2. Новини
  3. Хворий на ДЦП Вова Рубіновський з Ковеля здійснив свою мрію - побував у дельфінарії

Хворий на ДЦП Вова Рубіновський з Ковеля здійснив свою мрію - побував у дельфінарії

10-річний Вова Рубіновський з Ковеля, який має складну хворобу - ДЦП диплегічної форми, нині проходить курс лікування в Міжнародній реабілітаційні клініці Козявкіна. Хлопчик мужньо витримує усі фізичні навантаження та процедури, займається з реабілітологами та виконує усі настанови і поради лікарів. Адже дуже хоче самостійно ходити.

Завдяки небайдужим людям, які перерахували кошти, вдалося здійснити мрію хлопчика - він побував у дельфінарії, побачив виступ дельфінів та пройшов терапевтичні заняття з ними у басейні.

- Нарешті це сталося: Вова плавав з дельфінами! Радість його і вдячність словами не описати. Такого щасливого Вовку я вже давно не бачила. Вовка аж пищав від надлишку емоцій. Дельфіни, морські котики, сама атмосфера - це те, що він ніколи не забуде. А так як рахунок Вовки ще час від часу поповнюється, я набралась сміливості і записала його ще на одне заняття. 860 грн. ще лишилось з цього збору, ще трохи пообіцяли знайомі (вартість одного заняття - 2000 грн), - ділиться враженнями мама хлопчика у соцмережах.


А цю картину намалювали дельфіни, а Вова отримав її в подарунок від дельфінарію, а також сертифікат від бургер клубу, який знаходиться на території дельфінарію.

- Щиро ДЯКУЄМО всім і кожному за дельфінарій для Вовки! Дай Боже вам мати в житті таку радість, яку ви подарували моїй дитині!!!! Дякуємо вам за щастя!!!!!, - йдеться у дописі Руслани Рубіновської.


Допомогти хлопчику може кожен, перерахувавши кошти на рахунок:

Приватбанк 4149 4978 4562 9940 - Рубіновська Руслана


#Благодійність

Коментарі

Читайте також

10-річний Вова Рубіновський з Ковеля, який хворіє на ДЦП, мріє побувати у дельфінарії

10-річний Вова Рубіновський з Ковеля, який хворіє на ДЦП, мріє побувати у дельфінарії
Мама хлопчика, який проходить вже восьмий курс лікування, дякує усім, хто надав фінансову підтримку. Допомогти здійснити мрію дитини може кожен, перерахувавши хоча б кілька гривень. Вова зараз перебуває у клініці в Трускавці. Дельфінарій зовсім поруч.