1. Головна
  2. Новини
  3. Аби проголосувати, ковельчани брали довідки про місце реєстрації і у день виборів

Аби проголосувати, ковельчани брали довідки про місце реєстрації і у день виборів

Як повідомила начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко, у день виборів, 21 квітня, у Ковелі було видано п'ять довідок про місце реєстрації, аби громадяни мали змогу проголосувати на виборах Президента України.

З 15 по 19 квітня здійснили реєстрацію 95 осіб, чиї прізвища внесли до реєстру територіальної громади Ковеля. Знято з реєстрації - 39 осіб, які змінили місце свого проживання. Загалом минулого тижня у Ковелі видали 110 довідок про місце реєстрації для подальшого волевиявлення громадян під час другого туру виборів 21 квітня.

У день голосування скарг та звернень до відділу Державного реєстру виборців не надходило. Про це повідомив начальник структурного підрозділу Андрій Шуляр. До виборів у другому турі тимчасово змінила місце голосування 391 особа.


#РеєстрВиборців #ВибориПрезидента

Коментарі

Читайте також

Для зміни місця голосування у другому турі виборів потрібно повторно звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців

Для зміни місця голосування у другому турі виборів потрібно повторно звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців
Громадянам, які 31 березня голосували на виборчих дільницях не за місцем своєї реєстрації, необхідно ще раз пройти попередню процедуру зміни місця голосування.