1. Головна
  2. Новини
  3. 21 травня дні народження відзначають діти ковельських Героїв: Данилко Киян та Даринка Корнач

21 травня дні народження відзначають діти ковельських Героїв: Данилко Киян та Даринка Корнач

21 травня свій шостий день народження зустрічає Даринка Корнач, донька захисника Корнача Сергія Сергійовича. 27-річний боєць десантно-штурмової бригади під час виконання бойового завдання зник безвісти в районі селища Металіст Луганської області. Сталося це 5 вересня 2014 року.

У маленької красуні дорослі мрії - мріє що тато відкриє двері.

Зараз Даринка відвідує садочок, старшу групу. Збираються в школу, готує канцелярське приладдя, а ще - гарненькі туфельки. І звісно ж вчиться читати, писати та рахувати.

Дівчинка має різносторонні захоплення свого віку, пізнає все потроху, малює, клеїть, любить слухати казки. Даринка дуже полюбляє тварин, вдома має двох папуг - Кешу та Поліка. Мама привчає доньку доглядати за птахами.

Свою матусю Інну дівчинка дуже любить і завжди у всьому ставить собі у приклад та намагається її наслідувати. Даринка постійно допомагає мамі у домашніх справах, завжди збирає за собою іграшки, прибирає в оселі, і навіть на кухні вона уже маленька помічниця.

Зробити сюрприз дівчинці може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 050 973 44 84 та 098 948 14 50.

Також сьогодні, 21 травня, свій четвертий день народження відзначає Данилко Киян. Хлопчик є сином героїчно загиблого на Сході капітана Збройних Сил України Володимира Кияна. Він був професійним військовим, здобув освіту артилериста, служив у 802-му реактивному артилерійському полку, брав участь у миротворчій операції в Іраку. З квітня 2014-го – боєць одеського добровольчого батальйону міліції «Шторм». В серпні 2014 року мобілізований, командир батареї, 80-та окрема аеромобільна бригада. 5 вересня 2014 року разом з бійцями своєї роти брав участь у бою під Веселою Горою, де у засідку потрапила колона батальйону «Айдар». Нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), орденом «Народний Герой України».

Вдома залишилася дружина із маленьким сином Данилком, який, до слова, народився за кілька місяців до батькової загибелі. Данилко цьогоріч вперше пішов до садочка, де йому подобається спілкуватись і бавитись з дітлахами. Як і інші малюки, дитина цікавиться іграшками-машинками, любить складати конструктор.

Першими хобі сина Героя є малювання, спів пісень та ліплення з пластиліну тваринок. Хлопчик дуже любить дивитися мультики. Данилко доглядає за кішкою Мірою, хом'яком Шушою та рибками. І таким маленьким господарством він дуже потішений.

Мама Данилка Ольга докладає усіх зусиль для того, аби забезпечити Данилкові безхмарне дитинство. На жаль, не завжди вистачає ресурсів самій забезпечити синочка усім необхідним, але відчуваючи підтримку близьких та рідних вона вірить, що з усім справиться. А ще Ольга турбується, що синочок часто хворіє вірусними захворюваннями, тому мріє поїхати з ним на море, щоб оздоровити малюка.

З бабусею в маленького Данила склалися особливі відносини. Вона не лише любить онука, а й готує для нього постійні сюрпризи, коли той приїздить у гості в Ковель (сім'я проживає у Львові).

Зробити сюрприз для Данилка може кожен, привітавши його з Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 050 973 44 84 та 098 948 14 50.


Джерело - Діти Небесного Легіону


#Благодійність #ДопомогаАТО

Коментарі

Читайте також

Юна ковельчанка, якій збирали гроші на трансплантацію кісткового мозку, перебуває у Турецькій клініці

Юна ковельчанка, якій збирали гроші на трансплантацію кісткового мозку, перебуває у Турецькій клініці
Валерія Воробей проходить обстеження та лікування у Стамбулі. Триває пошук донора. Від українського МОЗу мають лише гарантійний лист про оплату майбутньої операції. А кошти на перебування у клініці необхідні уже зараз. Тож знову звертаються за допомогою.

Ковельчан закликають приєднатися до благодійних справ міського осередку Червоного Хреста України

Ковельчан закликають приєднатися до благодійних справ міського осередку Червоного Хреста України
З 1 по 30 квітня під гаслом "100 років милосердя" триватиме Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста, яке саме сьогодні - 18 квітня, відзначає 101 рік з часу своєї діяльності в Україні.