1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельчан закликають приєднатися до благодійних справ міського осередку Червоного Хреста України

Ковельчан закликають приєднатися до благодійних справ міського осередку Червоного Хреста України

18 квітня 2019 року найбільша в державі гуманітарна організація - Товариство Червоного Хреста України, відзначає 101 рік своєї діяльності.

З 1 по 30 квітня під гаслом "100 років милосердя" триватиме традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста, упродовж якого по всіх куточках держави триватимуть тематичні заходи та акції.

Їх мета - привернути увагу суспільства до проблем найбільш незахищених категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ-СНІД або туберкульоз, а також сформувати думку громадськості на користь милосердя.

- Ковельська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України щороку достойно проводить такі місячники, в рамках яких надається гуманітарна допомога населенню, притулкам та інтернатам для дорослих і дітей. Ми допомагаємо лікарням, школам, реабілітаційним центрам та іншим, хто цього потребує, - каже керівник Ковельського осередку Людмила Стахорська.


Упродовж місяця проводитиметься збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб, шкільного приладдя, іграшок, надання побутових, юридичних та інших послуг підопічним організації Товариства.

- Кошти та натуральна допомога, які надійдуть до організації Товариства, допоможуть надати адресну та натуральну допомогу малозабезпеченим категоріям населення, притулкам, інтернатам для дорослих та дітей. А також поповнити склади недоторканих запасів усім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного або побутового характеру, - запевняє Людмила Севастьянівна.


Сподіваємось, що добрі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна допомога. Приєднуйтесь до благодійних справ Червоного Хреста України.

Адреса осередку в м. Ковелі:, вул. Грушевського, 12. Телефони: 5-35-09, 050-19-78-669.

Голова Ковельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України - Людмила Стахорська.



#ЧервонийХрест #Благодійність #Волонтери

Коментарі

Читайте також

Акцію доброчинності провели волонтери Ковельського медичного коледжу з нагоди Дня людей похилого віку

Акцію доброчинності провели волонтери Ковельського медичного коледжу з нагоди Дня людей похилого віку
За підтримки Ковельської громадської благодійної організації Товариства Червоного Хреста України літні одинокі громадяни отримали продуктові набори.

8 травня світова громадськість відзначила день Червоного Хреста. Осередок цієї організації діє і у Ковелі

8 травня світова громадськість відзначила день Червоного Хреста. Осередок цієї організації діє і у Ковелі
Чим сьогодні живе найвпливовіша і найбільша за чисельністю в країні громадська організація? Які добрі справи зроблено у Ковелі? Розповідає її керівник - Людмила Стахорська.