1. Головна
  2. Новини
  3. 16 червня у храмі Анатолія Ковельського відбудеться благодійний ярмарок

16 червня у храмі Анатолія Ковельського відбудеться благодійний ярмарок

Громада храму священномученика Анатолія Ковельського просить про молитовну і фінансову допомогу маленькому Серафиму Строчуку, прихожанину храму. Загальна вартість лікування - 10 тисяч доларів. Такої суми сім'я не має. Операція запланована на вересень цього року. Тож часу для збору коштів залишається небагато.

Діагноз — метафізарна дисплазія Шмідта, низькорослість, варусна деформація обох нижніх кінцівок, деформація та констрактура обох ліктьових суглобів (діагноз встановлений Львівською обласною дитячою клінічною лікарнею «Охматдит», де і проходитиме лікування та операції).

Для фінансової підтримки родини - на свято Трійці, 16 червня, біля храму священномученика Анатолія Ковельського відбудеться благодійна акція на підтримку хлопчика. Будуть солодкі гостинці та розіграш лотереї. Адреса м. Ковель, вул. Володимира Кияна,23.

Допомогти юному ковельчанину може кожен, перерахувавши будь-яку суму коштів на рахунок мами хлопчика: Строчук Ірини Віталіївни.

4790 7000 1263 3096 - Ощадбанк

4149 4991 3531 7475 - Приватбанк

Крім того, допомогти можна, залишивши кошти у скриньці, яка знаходиться у храмі.


#Благодійність

Коментарі

Читайте також

Мама восьмирічного Серафима з Ковеля просить допомогти зібрати кошти на операцію сину

Мама восьмирічного Серафима з Ковеля просить допомогти зібрати кошти на операцію сину
Талановитий та здібний хлопчик дуже хоче повноцінно розвиватися і головне — рости. Він потребує лікування у зв'язку з низькорослістю та хворобою кінцівок. Родина не має необхідних 10 тисяч доларів, які треба встигнути зібрати до вересня 2019 року.