1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі та Пісочному влаштували для дітей свято з нагоди відкриття нових дитячих майданчиків

У Ковелі та Пісочному влаштували для дітей свято з нагоди відкриття нових дитячих майданчиків

Ігрові майданчики для дітей придбали за кошти державного бюджету, які надійшли в район за поданням народного депутата України Степана Івахіва. Повідомляє ВолиньРost.

Вартість кожного з таких об'єктів — 89 тисяч гривень. Стараннями благодійного фонду «Патріоти Волині» та місцевих громад відкриття майданчиків перетворили на справжнє свято для дітвори.

В Пісочному майданчик встановили біля сільського клубу, поряд зі школою.

- Тут завжди багато малечі. Тому ми впевнені, що новий майданчик швидко перетворить це місце на улюблений куточок сімейного відпочинку жителів нашого села, – розповів староста Володимир Кізей.


Нові гірки, каруселі та гойдалки тепер є окрасою подвір’я сільського клубу. Від імені батьків за ще одну добру справу народному депутату Степану Івахіву подякувала жителька Пісочного Тетяна Неделюк. З нагоди відкриття майданчика дошкільнята та учні місцевої школи підготували цікаву концертну програму. З радісною подією дітей та жителів Пісочного привітала помічник народного депутата Степана Івахіва Наталія Маленицька.

За сприяння благодійного фонду «Патріоти Волині» в гості до дітей приїхали веселі клоуни з ковельської дитячої студії «Капітошка». Найбільш активні учасники розваг отримали призи та подарунки від благодійників.

Справжнім родинним святом стало відкриття нового майданчика і для для жителів мікрорайону військового містечка по вулиці Грищенка у Ковелі (нині це територія Дубівської ОТГ).

- Ми всією громадою потрудилися над впорядкуванням території довкола нового майданчика, щоб тут був належний порядок. Бо хочемо бачити наших дітей здоровими, активними та веселими. Тому дуже дякуємо за такий подарунок. Я впевнена, що новий майданчик стане улюбленим місцем відпочинку для всіх дітей нашого мікрорайону, – поділилася думками одна з місцевих активісток Тетяна Самойленко.


Найбільше емоцій та радості малеча отримала від розваг з клоунами дитячої студії «Капітошка».


#ПатріотиВолині #Дозвілля #СтепанІвахів

Коментарі

Читайте також

У Ковельському МТМО відкрили нові відділення лікарні та запрацював потужний МРТ

У Ковельському МТМО відкрили нові відділення лікарні та запрацював потужний МРТ
Роботу модернізованого відділення анестезіології та сучасного операційного блоку оглянули народний депутат Степан Івахів, голова Волинської ОДА Олександр Савченко, міський голова Олег Кіндер та інші представники міської, районної та обласної влади.

Нардеп Степан Івахів пообіцяв фінансово сприяти реконструкції міського парку у Ковелі

Нардеп Степан Івахів пообіцяв фінансово сприяти реконструкції міського парку у Ковелі
Про це повідомив міський голова Олег Кіндер. Масштабне оновлення відпочинкової зони потребує значних капіталовкладень. Тож з боку міської влади дуже важливо заручитися підтримкою благодійного фонду та його засновників.