1. Головна
  2. Новини
  3. 19 випускників Ковельської художньої школи отримали свідоцтва про закінчення позашкільної освіти

19 випускників Ковельської художньої школи отримали свідоцтва про закінчення позашкільної освіти

Уже традиційно у Ковельській дитячій художній школі імені Андроника Лазарчука навчальний рік завершується звітною виставкою. Її відкриття відбулось у культурно-просвітницькому центрі. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

19 випускників закладу в цей день отримали свідоцтва про закінчення позашкільної освіти.

Цьогоріч на вернісажі представлено понад 230 робіт. Щораз діти не перестають дивувати: з’являються нові техніки, нові ідеї, нова філософія твору. Дивовижні колоритні роботи захоплюють погляди відвідувачів.

Директор школи Олена Цьомик підбила підсумки навчального року. Особливу увагу вона звернула на конкурси, в яких вихованці школи брали участь: «Зимовий калейдоскоп», «Великодня веселка».

Цього року художня школа гідно виступила на міжнародному фестивалі обдарованої молоді «КерамДиво-2019», де Конащук Катерина (старша вікова категорія) здобула Гран-прі, Чирук Анна (старша вікова категорія) та Мороз Софія (молодша вікова категорія) посіли перші місця.

Виставку творчих робіт доповнюють світлини, що розповідають про конкурс та дозвілля під час фестивалю «КерамДиво-2019».

Привітати учнів та викладачів з відкриттям виставки та врученням свідоцтв прийшли заступник міського голови Ігор Прокопів, представник благодійного фонду Івана Омелянюка «Майбутня Волинь — Україна» Галина Голубович, які побажали юним художникам нових творчих здобутків, цікавих рішень і перемог на мистецьких конкурсах.

Ігор Ярославович вручив також подарунок колективу — сканер для кольорових зображень.

Ковельчан та гостей міста запрошують відвідати звітну виставку, що діятиме до 5 липня.



#Виставка

Коментарі

Читайте також

Юні художниці з Ковеля здобули найвищі нагороди міжнародного фестивалю обдарованої молоді

Юні художниці з Ковеля здобули найвищі нагороди міжнародного фестивалю обдарованої молоді
Гран-прі та два перших місця у номінації «Образотворче мистецтво» отримали Катерина Конащук, Анна Чирук та Софія Мороз. Відзначено й колектив художньої школи імені Андроника Лазарчука.

«Без обмежень»: у Луцьку відкрито першу персональну виставку картин ковельського художника ФОТО

«Без обмежень»: у Луцьку відкрито першу персональну виставку картин ковельського художника ФОТО
Презентація робіт Василя Королюка відбулась 11 червня в арт-кафе «Стоп-Кадр». Підтримати митця приїхали колеги з Ковеля, родина, шанувальники та дружина, яка надихає його на творчість.