1. Головна
  2. Новини
  3. «Без обмежень»: у Луцьку відкрито першу персональну виставку картин ковельського художника ФОТО

«Без обмежень»: у Луцьку відкрито першу персональну виставку картин ковельського художника ФОТО

У вівторок, 11 червня, в арт-кафе «Стоп-Кадр», що на території КРЦ «Адреналін Сіті», відкрили виставку ковельського митця Василя Королюка «Без обмежень». Пише Таблоїд Волині.

- Робота над картинами розпочалась ще зимою. Я, фактично, не вилазив з майстерні, сидів з ранку до ночі, не відчуваючи плину часу. Дружина – моя муза, мій головний критик, – поділився на відкритті волинський художник.


На презентації картин відбулась розмова між митцем та критикинею, мистецтвознавицею Зоєю Навроцькою.

- Як критик, я бачу, що ви маєте гостре відчуття кольору, стараєтесь передати емоції, навіть, можливо, певний зміст. Але, в кожному випадку, ваші твори – це певний джаз, імпровізація, - зазначила директорка Луцького художнього музею Зоя Навроцька.


Пристрасть – головна тема творів художника. Картини він пише під Pink Floyd, вони для нього є певним криком, висловом яскравої емоції.

Підтримати митця приїхали колеги з Ковеля, родина, шанувальники творчості та, звичайно, дружина.

- Я стала його натхненням на кольори. Набридла буденність і сірість – хочеться живого і яскравого. Він недооцінює свої роботи, а я – навпаки: вірю і завжди його підтримую, – прокоментувала найголовніша жінка у житті Василя Ярослава Королюк.


Виставка діятиме у арт-кафе «Стоп-Кадр» упродовж кількох тижнів.


#Виставка

Коментарі

Читайте також

27 травня у Ковелі презентують виставку графічних коміксів про життя княгині Ольги

27 травня у Ковелі презентують виставку графічних коміксів про життя княгині Ольги
Це спільна робота 20 мисткинь з різних куточків України. Авторки коміксу «Мальована стрічка» – «Княгиня Ольга. Хитра. Мудра. Свята» зобразили різні іпостасі легендарної правительки Русі.

17 травня у Ковельському історичному музеї - день відкритих дверей з нагоди Міжнародного дня музеїв

17 травня у Ковельському історичному музеї - день відкритих дверей з нагоди Міжнародного дня музеїв
Геологічні породи періоду докембрію, рештки кісток найдавніших тварин, прикраси та зброя часів козацтва, піаніно XIX ст., стародруки релігійного характеру, колекція самоварів, автентичний національний одяг та багато іншого. Це варто побачити.