1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відбувся благодійний концерт Заслуженого артиста естрадного мистецтва Сергія Скулинця

У Ковелі відбувся благодійний концерт Заслуженого артиста естрадного мистецтва Сергія Скулинця

У Ковелі відбувся благодійний концерт "Мама" за участю Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Сергія Скулинця. Про доброчинний захід розповіли на офіційному сайті міської ради.

Зібрані під час мистецького дійства кошти будуть спрямовані на лікування 8-річного ковельчанина Серафима Строчука. У хлопчика діагнозтували метафізарну дисплазію Шмідта, низькорослість, варусну деформацію обох нижніх кінцівок, деформацію та констрактуру обох ліктьових суглобів. У вересні необхідно провести операцію, аби Серафим міг повноцінно рости та розвиватися.

Серафим разом з сім’єю теж прийшов на концерт. Від Сергія Скулинця та магазину “Тигрес” він отримав чудовий подарунок - велику м’яку іграшку.

Заступник міського голови Ігор Прокопів подякував гостю з Луцька за добру справу і побажав подальших творчих успіхів, запросив на нові зустрічі з ковельчанами.

Благодійний захід відбувся за сприяння міського голови Олега Кіндера, відділу культури виконавчого комітету, депутатів Ковельської міської ради.

Збір коштів на лікування Серафима триває. Усі охочі допомогти хлопчику, можуть звернутись у міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді або перерахувавши кошти на рахунок мами хлопчика: Строчук Ірини Віталіївни.

4790 7000 1263 3096 - Ощадбанк

4149 4991 3531 7475 - Приватбанк


#Благодійність

Коментарі

Читайте також

16 червня у храмі Анатолія Ковельського відбудеться благодійний ярмарок

16 червня у храмі Анатолія Ковельського відбудеться благодійний ярмарок
У День Святої Трійці на території храму збиратимуть кошти на лікування маленького прихожанина - Серафима Строчука. На операцію, яку необхідно зробити у вересні цього року, потрібно 10 тисяч доларів.