1. Головна
  2. Новини
  3. 20 червня у Ковелі з благодійним концертом виступить Сергій Скулинець

20 червня у Ковелі з благодійним концертом виступить Сергій Скулинець

Відділ культури виконавчого комітету Ковельської міської ради за сприяння депутатів Ковельської міської ради проводить благодійний концерт " Мама" за участю Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Сергія Скулинця.

Зібрані під час концерту кошти будуть спрямовані на лікування 8-річного ковельчанина - Серафима Строчука. У хлопчика діагнозтували метафізарну дисплазію Шмідта, низькорослість, варусну деформацію обох нижніх кінцівок, деформацію та констрактуру обох ліктьових суглобів. У вересні необхідно провести операцію, аби Серафим міг повноцінно рости та розвиватися.

Благодійний захід відбудеться у народному домі "Просвіта" 20 червня. Початок о 18.00. Вхід вільний.



#Благодійність #Просвіта

Коментарі

Читайте також

16 червня у храмі Анатолія Ковельського відбудеться благодійний ярмарок

16 червня у храмі Анатолія Ковельського відбудеться благодійний ярмарок
У День Святої Трійці на території храму збиратимуть кошти на лікування маленького прихожанина - Серафима Строчука. На операцію, яку необхідно зробити у вересні цього року, потрібно 10 тисяч доларів.

Мама восьмирічного Серафима з Ковеля просить допомогти зібрати кошти на операцію сину

Мама восьмирічного Серафима з Ковеля просить допомогти зібрати кошти на операцію сину
Талановитий та здібний хлопчик дуже хоче повноцінно розвиватися і головне — рости. Він потребує лікування у зв'язку з низькорослістю та хворобою кінцівок. Родина не має необхідних 10 тисяч доларів, які треба встигнути зібрати до вересня 2019 року.