1. Головна
  2. Новини
  3. 20 команд взяли участь у першому відкритому клубному чемпіонаті Ковеля з настільного тенісу

20 команд взяли участь у першому відкритому клубному чемпіонаті Ковеля з настільного тенісу

У спортивному залі КЗ КДЮСШ ім Євгена Кондратовича відбувся заключний четвертий тур І відкритого клубного чемпіонату м. Ковеля з настільного тенісу. Повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Змагання стартували восени минулого року, а сьогодні стали відомі імена переможців.

Понад 70 тенісистів представляли 20 команд з Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької та Волинської областей. Вони змагались у двох лігах – вищій та першій, відповідно до свого рейтингу. Відмінно справився із своїм завданням і головний суддя змагань - Іван Кривий.

Спортивний форум, який вперше проходив у нашому місті, зібрав кращих представників малої ракетки. Інтрига зберігалась до останнього туру, адже грали досвідчені майстри пінг-понгу, серед яких шість майстрів спорту, переможці та призери чемпіонатів Європи та України.

Для глядачів ці змагання були досить видовищними, деякі партії супроводжувалися бурхливими оплесками. Азарт спортсменів передавався усім, хто був у залі.

Тож час назвати кращі команди І відкритого клубного чемпіонату м. Ковеля з настільного тенісу.

У вищій лізі впевнену перемогу здобув луцький “Алвітранс” у складі Олексія Сарматова, Станіслава Стельмащука та Івана Струка. Друге місце завоював ковельський «МобілДім», команда, яка чотири роки поспіль перемагала у відкритому клубному чемпіонаті Волині. Це — Олег Шевчук, Дмитро Вахта, Назар Грицієнко, Віталій Піньчук.

І третю сходинку посіла знову ж таки команда з Луцька “Саламандра”, за яку виступали Денис Пестерніков, Іван Кривий, Валентин Юнчик, Аліна Новосад..

Найкращий результат у першій лізі показали представники Нововолинська, «срібло» здобув колектив “Камінь-Буд” з смт Рокитне Рівненської області, «бронзу» – команда “Віват” з Червонограда.

Хочеться відзначити досить професійний виступ молодих спортсменів з Ковеля - Дениса Ясашного, Богдана Стасюка, Богдана Здробилка та Дмитра Краснова.

Змагання організували: відділ фізичної культури та спорту, клуб настільного тенісу “Патріоти Волині”, Федерація настільного тенісу міста Луцька та Федерація настільного тенісу Волинської області.


#Теніс #Спорт #КомплекснаДЮСШ

Коментарі

Читайте також