1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі - випускний бал ФОТО

У Ковелі - випускний бал ФОТО

Сьогодні, у День Конституції України, у Ковелі відбулась урочиста лінійка для одинадцятикласників. Пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

Цьогоріч 353 юнаків та дівчат прощаються з рідною школою і зустрічають доросле життя.

Традиційно ковельські випускники поклали квіти до Вічного вогню, стели пам’яті на честь наших земляків – загиблих учасників АТО, меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору», пам’ятників Тарасу Шевченку та Лесі Українці.

Чарівні дівчата у вечірніх сукнях та їх мужні кавалери в елегантних костюмах ледве стримували хвилювання. Для них звучали найтепліші слова, мудрі батьківські настанови та вчительські поради.

- Щиро бажаю вам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Навчайтесь, здобувайте подальшу освіту в вузах і коледжах і повертайтесь у рідне місто. Аби з вашою допомогою Ковель розвивався та розквітав, - з такими словами до випускників
звернувся міський голова Олег Кіндер.


У своєму виступі Олег Олексійович подякував ковельським педагогам за професіоналізм, відданість своїй справі, батькам - за чудових дітей.

Керівник міста разом із начальником управління освіти Віктором Бичковським вручили медалі найкращим учням. Цього року 52 відмінники навчання отримали свої заслужені нагороди – 38 золотих та 14 срібних медалей.

Подяками найактивніших випускників нагородив заступник міського голови Ігор Прокопів. Слово від батьків було надано Віталію Москалику. Від імені педагогів випускників привітала Світлана Дарчук, класний керівник одинадцятого класу ЗОШ №1. Подяку вчителям і батькам висловила випускниця ЗОШ №7 Вікторія Бруча. Юних ковельчан також поздоровив декан Ковельського благочиння ПЦУ, протоієрей Василь Мичко.

Одинадцятикласники дякували своїм наставникам за шкільні роки. З щирими усмішками та неприхованими сльозами на очах вони прощалися зі своїми вчителями, однокласниками.

Свято продовжилось випускним балом. А вранці – традиційна зустріч сходу сонця та першого дня самостійного життя.


#Освіта

Коментарі

Читайте також

28 червня у Ковелі - випускний

28 червня у Ковелі - випускний
Урочистості розпочнуться о 17.00 на площі Героїв Майдану. Нагороди за відмінне навчання отримають 38 випускників.