1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковельській комплексній ДЮСШ ремонтують покрівлю та інженерні мережі

У Ковельській комплексній ДЮСШ ремонтують покрівлю та інженерні мережі

Аби вчасно і в належних умовах розпочався сезон занять у міському басейні, нині триває капітальний ремонт інженерних мереж Ковельської комплексної дитячо-юнацької школи імені Є.Кондратовича. За час експлуатації вони прийшли у непридатність. Тому виникла нагальна потреба у ремонті тих мереж, які ведуть від теплового пункту котельні до двох басейнів.

Наразі ремонтна бригада виконує зварювальні роботи. Кошти на ці потреби, а це понад мільйон гривень, виділили з міського бюджету. Ремонтують усе, що треба для опалення приміщень, подачі та підігріву води в басейнах, аби вони могли повноцінно функціонувати.

Директор комплексної ДЮСШ Олена Клімашевська, яка особисто контролює процес ремонту, каже, що також проведуть заміну опалювального котла, який придбали кілька місяців тому. Проте є потреба у заміні ще одного котла на більш сучасний та енергоефективний. Але це у майбутньому. Адже нині тривають роботи не лише у тепловому пункті, а й на даху, який протікає, та в інших приміщеннях спортивного комплексу, які потребують оновлення. Тож коштів на усе поки що не вистачає.

Над ремонтом покрівлі працює інша бригада. Роботи уже завершують. 700 тисяч гривень на відновлення даху також виділено з міського бюджету. А за кошти, які ДЮСШ як комунальна установа отримує від надання ряду послуг, проводять косметичні ремонти приміщень, заміну каналізаційних мереж, встановлюють нові перегородки у дитячих роздягальнях та душових.


#КомплекснаДЮСШ

Коментарі

Читайте також