1. Головна
  2. Новини
  3. «Розмаїття літніх фарб» представили місцеві художники на виставці у Ковелі ФОТО

«Розмаїття літніх фарб» представили місцеві художники на виставці у Ковелі ФОТО

Напередодні Дня міста свій мистецький доробок представили ковельські художники. Про подію розповіли на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Їхнім подарунком до свята стало відкриття виставки «Розмаїття літніх фарб». Роботи 22 авторів можна оглянути в одному із залів культурно-просвітницького центру. Чимала їх частина присвячена саме рідному місту, багато тут квітів, пейзажів.

Привертають увагу полотна уже знаних і добре відомих у Ковелі майстрів – Оксани Цюп’яшук, Світлани Солодун, Оксани Онищенко, Іванни В’юн, Лариси Іщук, Ольги Комісарик, Ірини Кондратович, Марії Сорокіної, Альони Федік.

Цікаво подивитись і на роботи молодих художників - Мирослави Клівак Анни Хомич та Анни Карпюк.

На виставці свою творчість демонструють як професіонали, так і любителі. Приміром, Віра Журба – бібліотекар. Впродовж останніх років захопилась живописом. Її персональні виставки уже пройшли у Ковелі та Володимирі–Волинському.

Тетяна Степанюк працює в музеї, але теж у вільний час бере у руки пензель, щоб передати свої емоції та почуття.

Яскравою палітрою фарб вирізняється картина Євгенії Данилюк, сестри відомого художника, скульптора, нашого земляка Валентина Данилюка. Жінка почала писати у досить зрілому віці і з кожним роком її талант розкривається все більше.

Цього разу чимало чоловіків беруть участь у вернісажі – Микола Конопацький, Василь Королюк, Іван Панасюк, Микола Герес, Віктор Мельник, Ярослав Потапчук, Ковельчанам теж знайома їх творчість, адже їх роботи неодноразово виставлялись у галереї мистецтв.

Під час урочистого відкриття виставки міський голова Олег Кіндер відзначив високий рівень робіт, подякував художникам за майстерність, любов до рідного міста.

Впродовж місяця можна буде поринути у “Розмаїття літніх фарб” і вкотре переконатись, які талановиті і багатогранні люди живуть поруч з нами.


#Виставка

Коментарі

Читайте також

Фотохудожниця Тетяна Тарасенко з Ковеля показала добірку світлин з підводної фотосесії вагітних

Фотохудожниця Тетяна Тарасенко з Ковеля показала добірку світлин з підводної фотосесії вагітних
Поєднуючи екстремальний вид спорту - дайвінг та фотографію, вона повсякчас вдосконалюється. Нещодавно відзняла чергову фотосесію під водою. Проте не зовсім звичну. Пірнали і позували на камеру майбутні матусі.