1. Головна
  2. Новини
  3. Вихованці та педагоги закладів позашкільної освіти долучилися до організації дитячих розваг у День міста Ковеля

Вихованці та педагоги закладів позашкільної освіти долучилися до організації дитячих розваг у День міста Ковеля

Вихованці та педагоги Палацу учнівської молоді імені Івана Франка також долучилися до організації дитячих розваг у День міста, - повідомили на офіційному сайті Ковельської міськради.

Вони тішили усіх, хто прийшов до паркової сцени, запальними танцями, веселими піснями, провівши розважально-повчальну ігрову програму «Нехай сонцю і квітам всміхаються діти».

Біля фонтану - милували виставкою творчих робіт «Я люблю своє місто», демонстрували свої навички у майстер-класах з декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва.

А ще - долучилися до акції по збору коштів для Серафима, який потребує лікування і взяли участь у благодійному ярмарку "Солодощі для Серафима".

Приємно, що у виставці творчих робіт взяли участь вихованці та педагоги усіх закладів позашкільної освіти міста - «Станції юних техніків» та «Станції юних натуралістів», а педагоги та учні «Станції юних туристів» провели майстер-клас із спортивного орієнтування «Лабіринт».

Традиційно на День міста на ігрову розважальну програму дітей запросив і клуб “Капітошка”.

Веселі клоуни забавляли дітвору. Чимало цікавих конкурсів організували учасники клубу для допитливих хлопчиків і дівчаток. Усі, кому пощастило у цей час бути на парковій сцені, отримали заряд енергії та позитиву.


#ПалацУчнівськоїМолоді #Дозвілля #ДеньМістаКовеля

Коментарі

Читайте також

«Невидимий Батальйон» побачили у Ковелі

«Невидимий Батальйон» побачили у Ковелі
Відбувся показ та обговорення з глядачами документальної стрічки про жінок в умовах бойових дій на Сході України. З ковельчанами спілкувалася кандидатка соціологічних наук Тамара Марценюк.