1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі провели жеребкування з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій

У Ковелі провели жеребкування з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій

Учора у Ковелі провели жеребкування з розподілу земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд в районі вул. Зерова (ІІ черга), - пише офіційний сайт Ковельської міської ради.

У ньому взяли участь 20 учасників бойових дій та інших громадян, що мають пільги на першочергове виділення землі для житлового будівництва.

До присутніх звернувся депутат міської ради Анатолій Кислюк, який повідомив, що для прозорості вирішення процедурних питань проводиться жеребкування. У місті вже напрацьована певна практика. На початку квітня у такий спосіб у районі вулиці Зерова обрали наділи 71 пільговик.

Учасники бойових дій та рідні загиблих, померлих героїв витягнули номерки, які було зафіксовано в списку присутніх громадян, де вони розписались, чим підтвердили легітимність процедури.


#ДопомогаАТО #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

У Ковелі проведуть жеребкування з розподілу земельних ділянок між учасниками АТО та ООС

У Ковелі проведуть жеребкування з розподілу земельних ділянок між учасниками АТО та ООС
На засіданні відповідної комісії задоволено заяви про включення до єдиного реєстру учасників бойових дій щодо надання їм наділів для будівництва і обслуговування житлових будинків.