1. Головна
  2. Новини
  3. 18 серпня у Ковелі - черговий сеанс кінофільму під відкритим небом

18 серпня у Ковелі - черговий сеанс кінофільму під відкритим небом

У неділю, 18 серпня, у Ковелі відбудеться черговий показ стрічки під відкритим небом. Кінотеатр «Прем'єра» разом з Молодіжним центром «Місто ідей» та компанією «ArtHourse Traffic» підготували для показу французьку романтичну комедію «Шукайте жінку» (2017 рік).

Покази відбуваються у правовому полі завдяки співпраці кінотеатру "Прем'єра", Молодіжного центру "Місто ідей" та компанії Arthouse Traffic.

Початок показу о 21.30. Фільм триватиме до 00.30.

Сюжет стрічки: Парижани Арман і Лейла пристрасно закохані одне в одного та планують переїхати з Парижу в Нью-Йорк і поступити в інтернатуру Інституту політичних досліджень ООН. Проте їх плани рушить суворий старший брат Лейли Махмуд, який після тривалого перебування в Ємені радикально змінив свої погляди на релігію. Щоб покласти край «гріховному» способу життя Лейли, Махмуд не дає їй бачитися з хлопцем. Але Арман не збирається здаватися. Щоб зустрічатися з коханою, не привертаючи увагу брата, він приходить до них у будинок під виглядом смиренної Шахерезади, з ніг до голови загорнутої у хіджаб. Загадкова скромниця не може не сподобатися Махмуду…


#Кінотеатр #МістоІдей #Дозвілля

Коментарі

Читайте також

20 липня у Ковелі - показ фільму під відкритим небом, присвяченого Олегу Сенцову

20 липня у Ковелі - показ фільму під відкритим небом, присвяченого Олегу Сенцову
У переддень виборів на парковій сцені демонструватимуть документальну стрічку «Процес. Російська держава проти Олега Сенцова». У фільмі частково присутня ненормативна лексика (16+).