1. Головна
  2. Новини
  3. У закладах мережі «Classic» - знижка на каву для тих, хто прийде зі своїм горнятком

У закладах мережі «Classic» - знижка на каву для тих, хто прийде зі своїм горнятком

У Ковелі молодіжний центр «Місто ідей» започаткував екопроєкт «Горнятко своє носи з собою». Цю молодіжну ініціативу уже підтримала й Сім’я ресторанів Classic. Про це вони повідомили на своїй сторінці у Фейсбук. Важливо, що для тих, хто купуватиме каву у своє горнятко, у закладах цієї мережі діятиме знижка - 2 грн.

Ідея «Горнятко своє носи з собою» вперше на Західній Україні з’явилася у Львові за ініціативи організації «ZeroWawe». Пізніше її підтримали у Нововолинську. Ідея уже стала не просто успішно втіленим проєктом, а трендом у ЕКО-сфері регіону. Саме тому команда молодіжного центру «Місто ідей» зв’язалась із організаторами, перейняла досвід та започатковує нову ЕКОеру у Ковелі задля впровадження позитивних змін.

В чому ж суть проєкту і чому він такий важливий? Сьогодні кожен, хто біжить зранку по каву перед роботою чи навчальним днем, або ж на п’ятихвилинній перерві по гарячий напій, використовує паперові одноразові стакани. А куди ж вони потрапляють після використання за призначенням? Величезна їх частина «не доживає» до смітників. В парках, під деревами, в квіткових клумбах, біля лавочок, на автобусних зупинках – скрізь лежить хоч один недбало кинутий стаканчик.

Рішення, як зменшити кількість сміття у місті є – використання зручних термочашок та термосів.

Чим це корисно для поціновувачів кави та чаю? Власна термочашка – не пече у руки, рідина не розливається на одяг. Це зручно, практично та стильно, а в закладах, що підтримують цей проєкт, ви отримаєте знижку, якщо прийдете за улюбленою кавою з власним горнятком.


#Классік #МістоІдей

Коментарі

Читайте також