1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі завершується перший етап термомодернізації СШ №3

У Ковелі завершується перший етап термомодернізації СШ №3

У Ковелі завершується перший етап термомодернізації СШ №3. Через те, що об’єм робіт є досить великим і дороговартісним, то вони здійснюватимуться впродовж двох років, - повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

У нинішньому - замінили вікна фасаду, що виходить на вулицю Незалежності, та на двох бокових сторонах, де і провели утеплення стін мінватою та здійснюють оздоблення. Уже 4 мільйони гривень на ці потреби виділено з міського бюджету. Загалом кошторисна вартість - 9 млн 100 тис. грн.

Начальник управління освіти Віктор Бичковський розповідає, що досить довго визначались з кольоровою гамою. Допомагала у цьому головний архітектор Людмила Мурай. Не стояв осторонь процесу і міський голова Олег Кіндер. Врешті, зупинились на теплих, сонячних відтінках.

- Сподіваємось, що і педагогам, учням, батькам та і ковельчанам буде до вподоби таке поєднання барв. До кінця вересня заплановані на цей рік роботи, якщо не підведе погода, бригада виконає, у 2020 термомодернізацію маємо завершити, - продовжив Віктор Васильович.

Учні, яких ми зустріли біля СШ№3, теж радіють змінам.

- Школа стала яскравою і дуже гарною. Навіть затишніше тепер навчатися. Наша третя, без сумніву, найкраща в Ковелі, - переконані учні 5-Б класу Богдан Симонік та Максим Полятичко.


Подібне почули і від четвертокласників Іллі Ружицького та Михайла Дерев’янчука. Кажуть, що школа їм тепер дуже подобається. Хлопці висловили сподівання, що ще і взимку стане у приміщенні значно тепліше.


#Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі писали англійський диктант просто неба

У Ковелі писали англійський диктант просто неба
Мережа центрів мов EuroFuture з нагоди сьомої річниці діяльності провела для школярів Ковеля та Володимира-Волинського пізнавальну акцію. Переможці за краще знання неправильних дієслів отримали лонгборди, портативні колонки та фітнес-годинники.