1. Головна
  2. Новини
  3. Заслуженому тренеру з Ковеля Федору Семенюку присвоїли звання Заслуженого працівника фізичної культури і спорту

Заслуженому тренеру з Ковеля Федору Семенюку присвоїли звання Заслуженого працівника фізичної культури і спорту

Президент України Володимир Зеленський з нагоди професійного свята - Дня фізичної культури і спорту, своїм указом відзначив тренера-викладача відділення Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Федора Семенюка званням «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».
На фото: Федір Семенюк зі своїми вихованцями Юрієм Вандюком та Андрієм Рибачком, багаторазовими чемпіонами Європи та світу серед юніорів і молоді

Крім того, з нагоди професійного свята тренера відзначили й на місцевому рівні - Грамотами міського голови та Волинської ОДА.

Нагадаємо, що Федір Іванович Семенюк має звання Заслуженого тренера України з веслування на байдарках та каное, яке йому присвоїли у 2007 році.


#Веслування #Спорт

Коментарі

Читайте також

Двоє ковельчан-веслувальників вибороли ліцензії на Паралімпійські ігри 2020 року

Двоє ковельчан-веслувальників вибороли ліцензії на Паралімпійські ігри 2020 року
Команду України на чемпіонаті світу з академічного веслування серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору представляли вихованці Ковельського відділення ОДЮСШІ центру «Інваспорт» Дмитро Герез та Станіслав Самолюк.

Ковельські веслувальники привезли чимало нагород з чемпіонату України, що відбувся у Полтаві

Ковельські веслувальники привезли чимало нагород з чемпіонату України, що відбувся у Полтаві
У загальнокомандному заліку Волинь стала другою серед 28 команд-учасниць. Серед переможців та призерів - вихованці Ковельської КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича та СДЮШОР «Олімп».