1. Головна
  2. Новини
  3. Майже 150 тис грн виділять з міського бюджету у вересні на матеріальну підтримку ковельчан

Майже 150 тис грн виділять з міського бюджету у вересні на матеріальну підтримку ковельчан

Комісія з питань соціального захисту населення, призначення різних видів соціальних допомог та житлових субсидій розглянула звернення мешканців міста. Відповідно до місцевої Програми прийнято рішення надати матеріальну допомогу ковельчанам. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

До міської влади постійно звертаються мешканці міста з проханням допомогти коштами на лікування чи у зв'язку зі скрутним матеріальним становищем. Крім того, з міського бюджету виділяються гроші для чоловіків, які вирішили служити у війську за контрактом.

Цього місяця було прийнято рішення виділити кошти на лікування і підтримку тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах – 55-ти особам на суму 32800 гривень; 13-ти жителям міста, хворим на онкологічні захворювання - 65000 гривень; чотирьом хворим на рідкісні орфанні захворювання - 23250 гривень; трьом сім'ям учасників АТО і ООС – 7000 гривень, а також чотирьом особам, які прийняті на військову службу за контрактом в Збройні сили України – 20000 гривень.




#СоціальнийЗахист #МіськийБюджет

Коментарі

Читайте також

У Ковелі батьків школяра, який прогулював уроки, притягнуть до адмінвідповідальності

У Ковелі батьків школяра, який прогулював уроки, притягнуть до адмінвідповідальності
На сім'ю за неналежне виконання батьківських обов’язків відділом поліції складено протокол. З початку вересня служба у справах дітей уже отримала п'ять повідомлень про те, що деякі учні не відвідують навчальні заклади.

Безкоштовні сніданки та басейн: виконком у Ковелі визначив пільгові категорії дітей та дорослих, які матимуть на це право

Безкоштовні сніданки та басейн: виконком у Ковелі визначив пільгові категорії дітей та дорослих, які матимуть на це право
Фінансові витрати покриватимуться за рахунок коштів міського бюджету. На засіданні виконавчого комітету, яке відбулось сьогодні, прийнято ряд рішень, що стосуються соціального захисту ковельчан.