1. Головна
  2. Новини
  3. Патрульна з Ковеля взяла участь в інклюзивному поході на вершину гори Пікуй

Патрульна з Ковеля взяла участь в інклюзивному поході на вершину гори Пікуй

Ковельська патрульна Ірина Зінчук разом з іншими поліцейськими піднялась на гору Пікуй, що на Львівщині, висотою понад 1400 м. Метою походу було не просто оглянути краєвиди та підкорити чергову вершину, а здійснити мрію людини з особливими потребами.

Чоловік на інвалідному візку, батько однієї з інспекторок поліції, хотів побувати на вершині гори і побачити неймовірні краєвиди, однак не було змоги.

Організація On 3 wheels - Фонд здійснення мрій давно організовує інклюзивні походи, тож патрульні охоче долучились допомогти людині здійснити мрію – побувати на вершині гори разом з дочкою.

- Ще одна підкорена вершина, мальовничі краєвиди, душевна компанія, допомога у здійсненні мрії, гарний настрій, незабутні емоції - всі ці враження не купиш ні за які кошти, і які навряд чи зникнуть коли-небудь із пам'яті, - ділиться враженнями Ірина Зінчук. - Проте, похід був з метою здійснити мрію чоловіка з інвалідністю, підняти його на гору за допомогою спеціального візка. Такий проект запровадили вже давно, але мало хто про це знає. У ньому можуть взяти участь всі бажаючі.


Дізнатися більше про проект для людей з обмеженими фізичними можливостями можна на сторінці у Фейсбук за посиланням: On 3 wheels - Фонд здійснення мрій


#СоціальнийЗахист #ПатрульнаПоліція

Коментарі

Читайте також

Майже 150 тис грн виділять з міського бюджету у вересні на матеріальну підтримку ковельчан

Майже 150 тис грн виділять з міського бюджету у вересні на матеріальну підтримку ковельчан
Допомогу щомісяця надають мешканцям міста, які мають проблеми зі здоров'ям: онкологічні та рідкісні захворювання, а також потребуть соціального захисту у зв'язку зі складним матеріальним становищем.

У Ковелі батьків школяра, який прогулював уроки, притягнуть до адмінвідповідальності

У Ковелі батьків школяра, який прогулював уроки, притягнуть до адмінвідповідальності
На сім'ю за неналежне виконання батьківських обов’язків відділом поліції складено протокол. З початку вересня служба у справах дітей уже отримала п'ять повідомлень про те, що деякі учні не відвідують навчальні заклади.