1. Головна
  2. Новини
  3. Веслувальники з Ковеля стали переможцями та призерами Всеукраїнських змагань

Веслувальники з Ковеля стали переможцями та призерами Всеукраїнських змагань

21-22 вересня на міському водосховищі пройшли традиційні ХХХV відкриті Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника.

У Ковелі 240 спортсменів представляли команди з Волинської, Рівненської, Львівської, Київської, Хмельницької, Івано-Франківської областей. Також приїхали спортсмени з Республіки Білорусь. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

В урочистому відкритті взяли участь: директор обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, начальник відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради Ігор Семенюк, голова профкому ТОВ ВО «Ковельсільмаш», депутат міської ради Анатолій Кислюк, Заслужений працівник фізичної культури та спорту і Заслужений тренер України з веслування на байдарках та каное Федір Семенюк, директор КЗКДЮСШ, Заслужений тренер України Олена Клімашевська та майстри спорту України міжнародного класу, переможці та призери чемпіонатів світу, Європи та України – Юрій Вандюк, Андрій Рибачок та Марія Повх.

Ковельчани достойно виступили на Всеукраїнських змаганнях, завоювавши нагороди на різних дистанціях.

“Золото” здобули - Матлах Вікторія, Семенюк Тарас, Калитюк Василина, Кімлайчук Василь, Турчин Олександра. Серед срібних призерів - Кузьмінець Микола, Бернадський Антон, Турчин Олександра, Радчук Аріна, Дудка Анна, Гончарук Роман, Шворак Анатолій. Треті місця посіли - Мельничук Тимофій, Шворак Олександра, Кушнєрук Максим, Яковлєв Сергій, Примачук Максим.

Вітаємо переможців та призерів, які гідно представили Ковельську філію ОСДЮСШОР «Олімп» та відділення з веслування на байдарках та каное Ковельської КДЮСШ ім. Є Кондратовича.

Спортсменів до змагань готували Заслужені тренери України Федір Семенюк та Василь Прохорук, тренери-викладачі Володимир Троцюк, Світлана Проніна, Костянтин Похвальний, Лариса Гурська, Олексій Гичка, Володимир Домарецький, Олександр Прохорук та Ольга Демчук.

Організаційний комітет Всеукраїнських змагань з веслування на байдарках та каное щиро дякує спонсорам та меценатам за допомогу в організації.


#Веслування

Коментарі

Читайте також

Ковельські веслувальники стали чемпіонами світу з драгонботу, здобувши 4 золотих та 2 срібних медалі

Ковельські веслувальники стали чемпіонами світу з драгонботу, здобувши 4 золотих та 2 срібних медалі
Змагання з веслування на човнах «Дракон» відбувалися у Києві з 12 по 15 вересня. Україну представляли 15 клубів з усіх регіонів, зокрема й наша місцева команда «Західний Вітер».