1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі майбутні медики провели благодійний ярмарок на підтримку Матвійка Хвищука

У Ковелі майбутні медики провели благодійний ярмарок на підтримку Матвійка Хвищука

У Ковельському медичному коледжі провели благодійний ярмарок, спрямований на збір коштів у підтримку у лікуванні онкохворого Матвійка Хвищука, - повідомляється на сторінці .

Студенти разом із батьками та педагогами приготували смачну домашню випічку та запропонували усім бажаючим придбати її за символічну ціну.

Розпочався захід з молитви священиків Благовіщенського собору, які разом із студентами та викладачами, звернулися з проханням до Бога про дарування здоров'я усім хворим діткам.

Директор навчального закладу Олена Григола особисто висловила щиру подяку студентам за милосердя і доброту в підтримці благодійної акції. Вона зазначила, що пишається, бо саме вони стануть майбутнім української медицини.

- Сподіваємося, що цим благодійним вчинком ми зможемо допомогти хворому Матвійку та на особистому прикладі закликати всіх людей частіше робити добрі справи, - йдеться у дописі.


Зібрані кошти будуть перераховані мамі хворого хлопчика, яка, до речі, є випускницею медичного коледжу.


#Благодійність #МедичнийКоледж

Коментарі

Читайте також

26 вересня у Ковелі відбудеться урочисте відкриття спортзалу для дітей-сиріт

26 вересня у Ковелі відбудеться урочисте відкриття спортзалу для дітей-сиріт
Сотні небайдужих людей об’єднали зусилля та ресурси навколо доброчинної справи, ініційованої Благодійним фондом «Позитивна взаємодія» заради дітей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

П'ятеро колишніх бійців з Ковеля проходять реабілітацію у Боснії і Герцоговині ВІДЕО

П'ятеро колишніх бійців з Ковеля проходять реабілітацію у Боснії і Герцоговині ВІДЕО
Поїздка стала можливою завдяки матеріальній підтримці благодійників та новому проекту "Рух за життя", який започаткували у Ковелі волонтери та міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.