1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі запрацював молодіжний простір «ВАТРА»

У Ковелі запрацював молодіжний простір «ВАТРА»

У Ковелі запрацював молодіжний простір «ВАТРА». Тепер провести цікаво і з користю своє дозвілля можна разом з друзями у приміщенні, яке обладнали в Будинку вчителя за адресою: вул. Незалежності, 94 (третій поверх).

Новий культурно-просвітницький хаб створено за сприяння ковельського осередку Національного Корпусу. ВАТРА - це відкритий простір для розвитку та дозвілля. Тут на молодь чекатимуть кіноперегляди, тренінги, лекції, настільні ігри та просто приємна зона відпочинку.

- Тут є умови для навчання, відпочинку, спілкування та гармонійного дозвілля. Це все ми зробили для вас, - наголошує ініціатор створення хабу Олександр Філон.

Після офіційного відкриття, яке відбулося у п'ятницю, 27 вересня, гості молодіжного простору «ВАТРА» мали змогу у неформальній обстановці протестувати новостворений хаб, почитати книги, пограти в настільні чи відеоігри або ж просто поспілкуватись з друзями.

Дізнатися більше про діяльність нового осередку, створеного для дозвілля ковельської молоді, можна на сторінці ВАТРА - правильний простір у Фейсбук.




#Дозвілля

Коментарі

Читайте також

4 жовтня відомий український письменник Макс Кідрук презентує у Ковелі новий роман

4 жовтня відомий український письменник Макс Кідрук  презентує у Ковелі новий роман
Книга «Доки світло не згасне назавжди» унікальна тим, що має доповнену реальність, є інтерактивною. Віртуальні цікавинки можна буде завантажити за допомогою спеціального додатку у смартфоні.