1. Головна
  2. Новини
  3. У ковельських школярів є можливість побувати у Польщі, взявши участь у конкурсі

У ковельських школярів є можливість побувати у Польщі, взявши участь у конкурсі

У ковельських школярів є можливість пройти 16-денне навчання у Польщі. Як взяти участь у конкурсі повідомляють на сторінці ЗЗСО №9 м. Ковеля у соцмережі.

За попередніми домовленостями міської влади Ковеля з Академією Економіко-Гуманітарного Університету в Варшаві (www.vizja.pl), українського партнера Волинської агенції із залученням інвестицій (www.vofpp.org.ua) та Голови Наглядової ради, координатора проекту з української сторони Василя Байцима, на базіу м.Ковелі який знаходиться в

15 жовтня 2019 року о 17 год на базі центру співпраці Академії Економіко-Гуманітарного Університету (Варшава), що знаходиться у ЗЗСО І-ІІ ст. N9 м. Ковеля, відбудеться очний конкурс серед здобувачів освіти міста, який включатиме практичне заняття з фізики, математики, логіки та інформатики. Попередні заявки та мотиваційні листи прохання надсилати на поштову скриньку ekorobotomatik2019@meta.ua до 14 жовтня 2019 року.

За результатами конкурсу 10 переможців з м.Ковеля вирушать на 16-денне навчання в рамках проекту "ЕкоРоботоматіка" («EkoRobotomatik») в м.Щецин Польща.


Зауважимо, що зараз група школярів перебуває у м. Щецині в рамках угоди про співробітництво між Покровським педагогiчним коледжем та Академією економічно-гуманістичною у Варшаві, Асоціаціi економічного, соціального та культурного розвитку "Відродження" (ГО "Відродження") і польського партнера Fundacja Ministerstwo Rozwoju Pasji. Учні та студенти, зокрема й ковельчани, беруть у проекті "Образ України та Польщі квітами намальований" ("Obraz Ukrainy i Polski kwiatem malowany"). Навчання дасть можливість нашим студентам ближче познайомитися з польською культурою, знайти нових друзів та розкрити нові таланти.

Додаткову інформацію про молодіжні обміни надає координатор проекту Василь Байцим:

МОЛОДІЖНІ ОБМІНИ - ЩО ЦЕ?

Заходи (тренінги, семінари, конференції тощо) за участі двох або більше груп молодих людей з різних країн з метою: підвищити рівень ключових компетентностей молоді, залучивши до демократичного життя в Європі, до ринку праці, активного громадянства, міжкультурного діалогу; посилити соціальну інтеграцію та солідарність молоді. Молодіжні обміни базуються на транснаціональній співпраці між двома або більше організацій-учасників з різних країн у межах та за межами Європейського Союзу.

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ: молодь віком від 13-ти до 30-ти років.

ТРИВАЛІСТЬ МОБІЛЬНОСТІ: від 5 до 21 дня.

РОЗМІР ГРАНТУ: учасники мобільності отримують грант, який покриває витрати на проживання, проїзд, страхування, візу, а також кошти на перебування (в залежності від бюджету проекту).

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ? Для участі необхідно подати необхідний пакет документів на конкурс.


#Освіта #Проекти

Коментарі

Читайте також

У Ковелі надали пільги на відвідування басейну дітям, батьки яких отримали інвалідність в АТО

У Ковелі надали пільги на відвідування басейну дітям, батьки яких отримали інвалідність в АТО
Відповідне рішення прийняте міською владою, враховуючи звернення сімей бійців, які втратили здоров'я у зоні бойових дій. Хто ще у Ковелі має право відвідувати басейн КДЮСШ на пільгових умовах?