1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські діти разом з батьками, які захищали Україну на сході, побували у «Волинській Січі»

Ковельські діти разом з батьками, які захищали Україну на сході, побували у «Волинській Січі»

12 жовтня, напередодні Дня захисника України, дітки, чиї батьки захищали Батьківщину, змогли весело провести час, побувавши у Волинському центрі національно-патріотичного виховання "Волинська Січ". Пише директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк.

Послухавши інструкцію від мужнього "Скіфа", команда молодих та кмітливих рушила на першу смугу перешкод. Кожна перешкода, кожна висота долалась на одному подиху з неймовірним відчуттям своєї власної перемоги над собою! Дорослі не втримались і теж приєднались до своїх дітей. На гостей чекали нові цікаві випробування. Зокрема, гра у лазертаг. Стрільба з лука та зброї по мішенях принесла всім чимало нових вражень. Адже господарі "Волинської Січі" - справжні професіонали та патріоти своєї справи.

- На завершення була смачна вечеря біля багаття. Українське сало з хрусткою скоринкою чорного хліба, засмажене на власноруч загостреній паличці, ще та, козацька їжа! Діти не втихали, дорослі тішились, всі були просто щасливі!, - ділиться враженнями Інна Третяк.

Кожен учасник на згадку отримав гарний подарунок, який підготували працівники центру соціальних служб. Організатори щиро вдячні всім, хто погодився на таку подорож, вдячні господарям Волинського центру національно-патріотичного виховання "Волинська січ" за тепло та щирість, за подаровану радість та любов до Батьківщини!


#ВолинськаСіч #ДеньКозацтва #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

Ковельських старшокласників в урочищі Вовчак навчали, як давати відсіч ворогу

Ковельських старшокласників в урочищі Вовчак навчали, як давати відсіч ворогу
У рамках проекту «Вовчак. Волинська Січ. Відродження», який реалізує ВО «Свобода», у співпраці з Всеукраїнською громадською організацією «Сокіл», тривають вишкільні таборування учнів.