1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі заклали камінь на місці будівництва майбутнього Храму Всіх святих землі Волинської

У Ковелі заклали камінь на місці будівництва майбутнього Храму Всіх святих землі Волинської

Непересічна, духовно важлива подія відбулась на місці будівництва храму в честь Волинських Святих. Про це повідомляють на сторінці Храму Всіх святих землі Волинської у соцмережі.

Архієрей Української Православної Церкви, Митрополит Володимир-Волинський та Ковельський Володимир, у співслужінні з численним духовенством звершив Божественну Літургію, освячення хреста, закладку каменя і капсули під фундамент майбутнього храму. Владика побажав настоятелю громади протоієрею Андрію Божої допомоги у подальших трудах.

Звертаючись до присутніх, митрополит Володимир наголосив на важливості не лише просительної, а й подячної молитви у житті кожного християнина.

Отець Андрій подякував усім, хто в міру своїх сил потрудився у підготовці до такої зворушливої і неповторної події. Свято завершилося смачним частуванням та гарячим чаєм, який приготували активісти громади.



#УПЦ

Коментарі

Читайте також

У Ковелі митрополит Володимир поклав квіти до стели пам’яті полеглих воїнів АТО, пам’ятника борцям за волю України

У Ковелі митрополит Володимир поклав квіти до стели пам’яті полеглих воїнів АТО, пам’ятника борцям за волю України
28 липня вулицями Ковеля пройшов міжнародний Хресний хід до Почаївської Лаври. Митрополит Володимир-Волинський і Ковельський звершив заупокійні богослужіння.