1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельським школярам наголосили на необхідності носіння одягу з світловідбиваючими елементами

Ковельським школярам наголосили на необхідності носіння одягу з світловідбиваючими елементами

Про заходи, які проводять у Ковелі в рамках місячника «Безпека дорожнього руху – це життя» інформує Ковельський відділ поліції Волинської області.

В Україні з метою привернення уваги до проблем травматизму та смертності на дорогах, особливо серед дітей, та поліпшення дорожньої безпеки тривають заходи в рамках місячника профілактики «Безпека дорожнього руху – це життя».

Поліцейські Ковельського відділу поліції в черговий раз провели для школярів лекції, під час яких звернули увагу дітей на необхідність дотримання Правил дорожнього руху, нагадали про основні засади безпечної поведінки та культури на дорозі, а також акцентували увагу на необхідності носіння одягу, обладнаного світловідбиваючими елементами, які відносять до засобів пасивної безпеки.

Ми сподіваємось, що діти усвідомили необхідність бути уважними та дисциплінованими на вулицях і дорогах населеного пункту.


#Освіта #НаціональнаПоліція

Коментарі

Читайте також

40-річний ювілей відзначив дошкільний навчальний заклад № 7 м. Ковеля

40-річний ювілей  відзначив дошкільний навчальний заклад № 7 м. Ковеля
За цей час його випускниками стали понад 3 тисячі дошкільнят. 20 років поспіль на базі закладу діє дитячий садок-спеціальна школа №7 з унікальною системою роботи з дітьми з особливими потребами.

Ковельчани - срібні призери Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів

Ковельчани - срібні призери Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів
Волинь на змаганнях представляли вихованці НВК №13. Представники Ковеля вперше брали участь у Всеукраїнському етапі фестивалю, проте змогли випередити більш досвідчених, багаторазових учасників змагань.